Last news in Fakti

20 Март, 2014 11:53 1 198 1

Еколозите трябва да спрат да гонят инвеститорите

  • благой рагин-
  • еколозите-
  • гонят-
  • инвеститорите-
  • кара дере

Единствените сектори , които могат да извадят икономиката от кризата са туризма и земеделието

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Еколозите започнаха да стопират всичко в България и да не позволяват изграждането на нови обекти в летните и зимни курорти. Това коментира председателят на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Благой Рагин.

Същият е сега случая с проекта за Кара дере. Трябва да се постигне баланс за природата, за хората и за инвеститорите.

Ако продължават еколозите да пречат за развитието на страната ще изчезнем като нация и сме обречени на мизерия и глад. В момента няма чужди инвестиции в България. Не може постоянно да гоним такива, които искат да идват в страната. Единствените сектори , които могат да извадят икономиката от кризата са туризма и земеделието, поясни Благой Рагин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    ЕЙ АЛЧЕН С БОЯДИСАНА КОСА ГЛЕДАЙ СИ СТАРИНИТЕ