11 Март, 2021 18:02 19 856 61

Поставя ли КНСБ ултиматуми на Борисов, за да получи имоти

  • кнсб-
  • бойко борисов-
  • пламен димитров-
  • конфедерация на независимите синдикати в българия-
  • имоти

Става дума за писмо от президента на КНСБ Пламен Димитров към Борисов, за което ФАКТИ научи

Поставя ли КНСБ ултиматуми на Борисов, за да получи имоти - 1
Пламен Димитров и Бойко Борисов на конгрес на КНСБ през 2012 година; Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Писмо до министър-председателя Бойко Борисов и регионалният министър Петя Аврамова е изпратил президентът на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) Пламен Димитров на 10 декември 2020 година. За това научи ФАКТИ от сигурен източник.

Причината за писмото – молба за „осигуряване на необходимите помещения за изпълнение на синдикални функции на КНСБ“ и по-скоро промяна на статута на имотите от публична в частна държавна собственост.

В писмото си КНСБ уточнява, че използва имоти на основание на специални императивни разпоредби и на основание на член 46 от Кодекса на труда, който гласи, че „държавните органи, органите на местно самоуправление и работодателите създават условия и съдействат на синдикалните организации за осъществяване на тяхната дейност. Те им предоставят безвъзмездно за ползване движими и недвижими имоти, сгради, помещения и други материални условия, необходими за изпълнение на техните функции“.

КНСБ уточнява още, че предоставените имоти са предоставени за безвъзмездно ползване безсрочно.

„През годините държавните органи нееднократно са се опитвали да възпрепятстват дейността на КНСБ като на част от ползваните от нас помещения са променяли статутите от частна в публична държавна собственост“, твърди президентът на КНСБ Пламен Димитров в писмото си. Пак там той казва, че това променяне на статуса никога не е било синхронизирано със синдиката и допълва, че дори от синдиката е отнемано имущество.

Писмото припомня, че промяната на статута на помещенията, които КНСБ използва в частна държавна собственост вече е било договорено, но все още не се е случило. От КНСБ казват още, че областните управители на Стара Загора, Разград и Добрич дори са отправили искане за такава промяна на статута на собствеността към Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Министерството на финансите, но те са отказали. В Шумен и Габрово пък областните управители отнемали от КНСБ предоставени им помещения, твърдят още синдикалистите.

Стигаме до съществената част на писмото – КНСБ иска от правителството да промени статута на четири конкретни имота от публична в частна държавна собственост. Става дума за общо четири етажа от сгради и едно партерно помещение, които се намират в Добрич, Пазарджик, Търговище и Разград.

Синдикатът заявява още, че е готов да предостави списък на всички помещения, които използва, с цел имотите да бъдат предоставени за ползване с единно решение на МС. В замяна КНСБ са склонни да се разделят с четири други свои обекта или да преговарят за тях, „с оглед да бъде решен въпросът на други места, където в момента структурите на КНСБ са затруднени да осъществяват дейността си“. Въпросните имоти са вила в местността „Кайлъка“ в Плевен, цяла сграда в град Тервел, цяла сграда в Смолян и партерно помещение плюс магазин в Разград.

В края на писмото си президентът на КНСБ Пламен Димитров посочва, че ако не се намери трайно и устойчиво решение, КНСБ ще бъдат принудени да подадат жалба в Комитета за свобода и сдружаване към Управителния съвет на Международната организация на труда. Причината за жалбата би била нарушаване от страна на България на ратифицираната от държавата ни Конвенция № 87 за свободата на сдружаване и закрила на правото на организиране от 1948 година.

Притеснителните моменти в писмото обаче са два. Първо, тонът на писмото изглежда императивен. Условното наклонение в края му – условието за намиране на решение или подаване на жалба, говори именно за това.

Вторият притеснителен момент е, че от написаното в писмото се разбира, че КНСБ използва всички споменати осем обекта, включително вила, магазин и цели сгради, с които самият синдикат признава, че би могъл да се раздели. Въпросът ни е защо използва тези четири имота, които представляват държавна собственост, ако има възможност да се раздели с тях.

Именно този въпрос изпратихме от ФАКТИ към кабинета на президента на КНСБ Пламен Димитров и пресцентъра на синдиката вчера.

Попитахме действително ли всички осем имота, посочени в писмото се използват от КНСБ, тъй като това е впечатлението, което текстът оставя. Зададохме още въпросите защо са склонни да преговарят за получаването на едни имоти за сметка на други; ако използват всички имоти, но има възможност за освобождаване на четири от тях, планира ли се това да се случи, ако да, кога и ако не, защо. Зададохме още и въпросът дали писмото цели да постави ултиматум. Към този момент очакваме отговор. Когато го получим, разбира се, ще ви информираме.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    166 7 Отговор
    ТЕЗИ ,,ИЗЛИШНИЦИ,, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ И РАЗСЛЕДВАТ!

    Коментиран от #8, #25

  • 2 Поредния

    151 4 Отговор
    Платен мазник и лизач на бацовия🌵
  • 3 Последния Софиянец

    137 5 Отговор
    Синдикатите на мафията.

    Коментиран от #42

  • 4 Тоя

    103 4 Отговор
    с тая четина е нетърпим слагач , пазещ стола си и НИЩО друго !
  • 5 3759

    43 3 Отговор
    Ха ха ха
  • 6 Достойна присъда

    110 7 Отговор
    Фалшивите синдикати са слуги на шайката,помня как на въпрос дали е доволен от нивото на заплатите този кърлеж отговори,че е доволен но работата му била да иска още, подлоги които не представляват трудещите се!
  • 7 Гост

    79 5 Отговор
    ПОДЛОГИ ПРОДАЖНИ.............
  • 8 любител

    66 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    и вкарат в затвора начело с шефа им и бос на мафията боко тиквата.
  • 9 Морето

    56 7 Отговор
    Единствените качествени материали и статии в този сайт са на тази Илияна Маринкова. Както бяха и материалите й за гласуването на нашите сънародници зад граница и статията за превишеното по договор назначение на Комисията за защита на личните данни. Сега отново попадение в целта, а именно защо точно ПРЕДИ ИЗБОРИ КНСБ се умилкват пред Борисов, толкова ли не могат да изчакат да се смени правителството, а то ще бъде сменено, не ще и дума!
  • 10 бай Иван

    68 3 Отговор
    жена му на пламенчо - шефката на НАП
  • 11 Наглеци!

    75 5 Отговор
    Този тип трябва да търка наровете в панделката заедно с ортака си Боко. Хрантутници на държавата са тези "синдикати"!
  • 12 ПЛОЩАД македония кнсб🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏

    23 6 Отговор
    ПЛОЩАД гарибалди подкрепа 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
  • 13 отвратен

    76 5 Отговор
    Този и Тренчев трябва публично да се обесят!!!Такива долни кърлежи в света няма

    Коментиран от #20, #22

  • 14 Факт

    69 5 Отговор
    КНСБ е мутренски синдикат, обслужва основно интереса на този псих Пламен Димитров, и всичко останало стои на хранилка. Повсеместно в страната синдиката ползва безвъзмездно държавни имоти, напълно в нарушение на Закона, и почти всичките са ги дали под наем на трети лица, което е вече върха на закононарушенията и наглостта. А Борисов и неговата администрация си затварят очите, за да получават подкрепа от синдиката, когато се налага.
  • 15 Изумен

    40 10 Отговор
    Българи! Сънародници! Случва се нещо наистина уникално в Българската политика! А това е че рейтинга на една политическа формация се срива над 2 пъти и то за няколко седмици. Според проучването на независимата аналитична социологическа агенция "БОЛКАН БГ.МЕТРИКС" проведено от 1 до 5 март рейтинга и доверието във формацията ИТН на Станислав Трифонов от 13.8% се срива на 6.7%. След разкритията на Васил Божков че е лице със силни зависимости и патерица на ГЕРБ , след масовото напускане на структурите им в цялата страна, след фактите че в листите им са подсъдими лица близки до ГЕРБ като собственика на "Олинеза", след разкритията че организационен секретар на формацията е Виктория Василева бивш депутат от СДС и близка до Христо Бисеров от ДПС,след разкритията и на Росица Кирова бивш областен координатор на ИТН за Видин как в телевизията им се казват неверни факти и лъжи и след угодническото интервю с Борисов в което Трифонов се опита да вдигне сриващия му рейтинг , кръжока му е пред закриване. Явно Българските граждани не са толкова прости и вече прозряват истината!

    Коментиран от #16

  • 16 Прав си

    49 12 Отговор

    До коментар #15 от "Изумен":

    Българския президент Румен Радев скоро намекна за истинската същност на чалгарската сбирщина на Учиндолския помияр! Един факт за да ви стане ясно. Края на ноември 2018 година в предаването си "Шоуто на Слави" по БТВ бе решено да бъдат поканени за гости в 4 поредни вечери Българския министър -председател (Бойко Борисов) , Българския президент (Румен Радев) , Българския главен прокурор (Сотир Цацаров) и Българския омбудсман тогава (Мая Манолова). Единствено тогава Румен Радев отказа да участва и помня думите му - "Никога не бих участвал в една гротеска чийто единствена цел на водещия е да "изпере" рейтинга на властта а се подготвя на мен да задава провокативни въпроси. След време ще станат ясни поръчителите му и неговите зависимости и поети ангажименти"....Помните как се наведе тогава на тиквун , как го гледаше влюбено и като отговаряше на въпросите му гузно навел глава! И как вечерта когато трябваше да гостува Радев и срещу празното му място го оплюваше и осмиваше. Ето това е учиндолеца подлогата на ГЕРБ и Борисов.

    Коментиран от #59

  • 17 КНСБ Димитров Казионни структура!!!

    46 4 Отговор
    Тези работят за себеси, никаква полза няма от тези кърлежи!! Обогатяват се за сметка на държава и работници, хиени!!
  • 18 Де жаву

    47 4 Отговор
    На този мушморок Пламен Димитров съпругата му Галя Димитрова е шеф на НАП. Същата тази, която когато беше направен големия срив и осветляване на данни и сведения беше на круиз и не подаде оставка. А Пламенчо перманенто уж вдига стачки и след съглашение и съответното заплащане с Борисов ги потушава.

    Коментиран от #31

  • 19 ЛЪЖЦИИИИ

    36 3 Отговор
    ГОРКИЯ РЕКЕТЬОР БОКО ДОЖИВЯ ДА ГО РЕКЕТИРАТ НЕГОВИТЕ ШАЙКАДЖИИ , ЧОВЕК ДА СЕ РАЗПЛАЧЕ КАТО ЧЕТЕ ТИЯ ПРОСТОТИИ И ЛЪЖИ !
  • 20 Допълнение

    38 4 Отговор

    До коментар #13 от "отвратен":

    И Манолов от Подкрепа, който ругаеше майките.
  • 21 оня

    41 2 Отговор
    Като свински черва са навързани:))
  • 22 МУТРААА

    34 3 Отговор

    До коментар #13 от "отвратен":

    ИМА И ТОВА Е ТЕХНИЯ ТАРТОР - МУТРАТА !
  • 23 Биде

    37 3 Отговор
    Синдикати ли и то независими???!!!Поредните търтеи с космически доходи!
  • 24 Веско

    33 2 Отговор
    На 04.04.2021г.
    ГЛАСУВАЙТЕ!
    МАСОВО!
    Проблемът на ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО е в Мутрата от Банкя и в неговата "управляваща" шайка от ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ - ВМРО, НФСБ, АТАКА, ВОЛЯ и дпс.
    гешев е вторичен проблем.
    Изхвърлете Мутрата бойко от властта и законите лесно ще бъдат променени!
    А кучето му - гешев, самО ще избяга в гората.
  • 25 Дъртият

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Нали си знаете номер 18
  • 26 ежко

    33 3 Отговор
    Откога КНСБ стана държавна структура,че да ползува държавни имоти?!?
  • 27 Хахаха

    15 5 Отговор
    Хубава поръчка, но кофти изпълнение. Факти, така и не се научихте на професионализъм. Останахте си изпълнители- мишоци. От тази трънка няма да изскочи заек. Но е добре да насочим народния гняв преди изборите към тези другите мръсници вм. към шкафчетата.
  • 28 Търтеи

    35 3 Отговор
    Подкрепа и КНСБ са паразити, които източват жизнените силици на работещите! Да се премахнат тези паратизиращи структури.
  • 29 ти да видищ

    30 4 Отговор
    Пламен Димитров е циркаджия и от години е патерица на Борисов. На същият Борисов, който държи жената на Димитров - Мария Димитрова, като директор на човешките ресурси на НАП. Откъдето взима около 4 500 заплата и още толкова ДМС на тримесечие. Отделно са другите доходи от "конкурси" за назначаване. Сега ще му се отблагодари и със сгради.
  • 30 призив

    31 4 Отговор
    ГОСПОДА КОМЕНТИРАЩИ, НА ШЕФА НА КНСБ, СЪПРУГАТА МУ ГАЛЯ Е ЗАМЕСТНИК ШЕФ НА НАП, ТАМ КЪДЕТО НЕ СЪБРАХА ПО РЕВИЗИОННИ АКТОВЕ ОТ ДДС НАД 16 МИЛИАРДА /ДА МИЛИАРДА/ ЛЕВА. ШЕФА НА КНСБ Е ОРТАК-МУТ......РАТА НА БОРИСОВ. СЪПРУГАТА МУ КОЛИ И БЕСИ В НАП, А НЕ ШЕФА НА НАП.

    ПРИЗОВАВАМ ВCИЧКИ БЪЛГAРИ!

    ГЛACУВAЙТE МACOВO НA ИЗБOРИТE И ТO ЗA ПAРТИЯ, КOЯТO НЯМA ДA CE КOAЛИРA C ГEРБ!
    КAТO НE ГЛACУВAМE ПOЗВOЛЯВAМE НA МAЛЦИНCТВAТA И ПРЕСТЪП.....НИЦИТЕ ДA ДИКТУВAТ ЖИВOТA НИ И ДA ЖИВEЯТ НA НAШ ГРЪБ, ЗAЩOТO ТE МACOВO ГЛACУВAТ - EЛEКТOРAТ НA ГEРБ CA!
    МACOВO ГЛACУВAНE НA ИЗБOРИТE БЪЛГAРИ, И ТO ЗA ПAРТИЯ, КOЯТO НЯМA ДA CE КOAЛИРA C ГEРБ!
    УCПEХ!
  • 31 не точно

    33 2 Отговор

    До коментар #18 от "Де жаву":

    Жена му се казва Мария Димитрова и много добре се е окопала в НАП като директор до живот. Галя Димитрова е изпълнителна директорка на НАП и се слага на ББ, само и само да се пенсионира като изпълнителна директорка.
  • 32 ИСТИНА

    27 2 Отговор
    НЕ МОЖЕ ПАРТИЯ, КОЯТО Е УПРАВЛЯВАЛА 12 ГОДИНИ И Е КРАЛА ДО НАС-------ИРАНЕ С МИЛИАРДИ -ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, ЗАЕМИТЕ, КОИТО СЕ ТЕГЛЕТ, ПРИХОДИТЕ ОТ СТРАНАТА ОТИВАТ ПО ДЯВОЛИТЕ, РАЗПРЕДЕЛЯТ СЕ МЕЖДУ ШАЙКАТА. Е ТРЯБВА ЛИ ДА ИМ ДАДЕМ ВЛАСТ И СЕГА НА СЪЩИТЕ, ДА ИМ СЕ ВЪРЖЕМ ЛИ ОТНОВО НА ЛЪЖИТЕ, ДА СЕ ДОУНИЩОЖИМ ЛИ? ТЕЗИ ИЗБОРИ СА РЕШАВАЩИ ЗА НАС! НОРМАЛНО ЛИ Е 1 И СЪЩА ГРЕШКА ДА Я ПОВТАРЯМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ, А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ГЛЕДА НА НАС КАТО НА НОРМАЛЕН НАРОД, ЗАЩОТО ЦЪРВУЛ НИ НАРИЧА ЛОШ МАТРИЯЛ, ДАЖЕ НЕ СМЕ И МАТЕРИАЛ И НИЕ ОТНОВО И ОТНОВО ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО. НОРМАЛНО ЛИ Е?
    АМИ ДА ДАДЕМ КРЕДИТ НА ДРУГА ПАРТИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ГО ПОБЕДИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ, А АКО И ТЯ ПРОДЪЛЖАВА СЪС СЪЩАТА НИ СЪСИПИЯ - ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА, КАКТО ПРАВЯТ ВЪВ ВСИЧКИ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ И СВАЛЯНЕ ОТ ВЛАСТ! ВСИЧКО ТОВА ЗАВИСИ ОТ НАС, АКО НЕ ГО НАПРАВИМ - ИЗЧЕЗВАМЕ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗБОР - ИЛИ ГО ПРАВИМ ИЛИ СИ ОТИВАМЕ КАТО ДЪРЖАВА И НАЦИЯ! ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НИ, НИЕ СМЕ СЕ ДОКАРАЛИ ДО ТОЗИ ХАЛ!
  • 33 Хахаха,

    29 2 Отговор
    Единият кърлеж иска от другият. И нали, никой не се заблуждава, че тази частна държавна собственост не след дълго ще е частна собственост на стринката на баджанака на първият брачед.
  • 34 ПАРДОН

    20 3 Отговор
    ЗАЩО ДА НЕ ПОСТАВЯ УЛТИМАТОМ, КАТО СЕ Е ПОСТАВИЛ НА ТОЗИ ХАЛ? - ЧЕ НАЛИ ЩЕ МУ ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ ЗА НЕ ВНЕСЕНОТО ДДС, ЗА НАД 16 МИЛИАРДА ЛВ. НА ФИРМИТЕ НА ШАЙКАТА С ПОСТАВЕНИТЕ ИМ ЛИЦА.
  • 35 факт

    17 2 Отговор
    НУЖНО Е ПРЕБРОЯВАНЕ НА СИНДИКАЛНИТЕ ЧЛЕНОВЕ!!!
  • 36 тути тулупи

    20 0 Отговор
    Бацката е като напъпила пролетна фиданка , и почти толкова умен , като дръвче , който го побара го кастри . Верно с нашето , ама все пак някога ще се търси и отговорност.
  • 37 Сатъра на Хана

    22 2 Отговор
    ШЕФА НА КНСБ Е ЗАВИСИМ ОТ РАПОНА ЧОВЕК :))))
    ......
    Съпругата на шефа на КНСБ Пламен Димитров – госпожа Мария Николаева Димитрова е и.д. директор на дирекция в централното управление на НАП и то на човешките ресурси, бяхме алармирани от съвестни служители, че и дъщеря им е подслонена там.

    Мария Пламенова Димитрова работи в отдел Оценяване и развитие, който е в дирекцията, управлявана от майка й.
  • 38 СусБе

    24 2 Отговор
    Еееее как ли пък КаНеСеЕбе... на тех за работещите не им дреме а за кьорвото!
  • 39 6724

    20 1 Отговор
    Г-н Пламен Димитров хвърля димна завеса. Той не случайно се жали, че имотите, които иска били публична държавна собственост и заплашва, ако не бъдат преактувани като частна държавна собственост. По закон имот публична държавна собственост НЕ може да се продава, а може само и единствено да се отдава за ползване под наем или без наем (безвъзмезно). Ако обаче имота е частна държавна собственост този имот може да бъде обявен за продажба. Г-н Димитров явно цели при подходящи условия и в определен момент т.н независими синдикати да станат собственици на тези имоти. Няма да е изненада ако те са на хубави места и по-късно тихо и без много шум отново да сменят собственика си. Нали всеки има мандат, а и годинките се трупат и пенсионирането приближава. Синдикалните лидери добре знаят, че с една пенсия трудно се живее.
  • 40 Бивш синдикален член

    20 2 Отговор
    Корупирани хрантутници ,които паразитират на гърба на народа 30г.Но с този Пламен ще убият гостоприемника .Пожелавам му в следващия живот да работи 40г. на сумарно работно време. Цитирам го:"Някой са много доволни "
  • 41 Тяната

    17 2 Отговор
    Подлога на токвоча!!!!!
  • 42 Антимафия

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    При синдикатите в България,
    корупцията е задължителна и е по наследство?
    Отчитаме "Без никакви стачки в България" ,
    за 30 години демокрация,
    това" диктатура на Пролетариата ли е"?
    Явно е, че Хунтата се справя добре,
    и с" пролетарите.".....?????

    Най-бедни ,най-излъгани
    и най мачкани ",да ви честито " ,
    управлението но Бойко борисов!

    Пак за него гласувайте ,
    утре ще ви дадат 1 килограм филе за месец април,
    за да гласувате, после ще поникне копривата
    и караме на зелено?
  • 43 Мисля

    13 1 Отговор
    Че БОЧКО. Дава всичко дава от джоба си дава ха ха власт на простак пази боже
  • 44 Боко Чекмеджето

    11 2 Отговор
    С празно чекмедже имоти не се получават!
  • 45 ПКППП

    9 0 Отговор
    Говорят си за Белене да са в една килия!
  • 46 инчхай

    10 0 Отговор
    синдикатите са подлоги и курволяци като еленка димитрова
  • 47 безпартиен

    11 0 Отговор
    Интересно ми е каква синдикална дейност развиват извън тази на заетите в държавен или общински бюджет?!Как ще отиде при частника и ще му нареди едно или друго?Ами като дойде при мен и поиска увеличение на заплатата на служител,знае ли къде ще го пратя?Знае ли как се изкарва заплата дори и минималната,осигуровки и данъци, разходите за консумативи?Нали всички живеят от това,което е изработено в частния сектор-2.5 млн.пенсионери,750 хил."бюджетни",650 хил.малолетни и непълнолетни,1.2 млн.без образование и трудови навици цигани!!!!Та колко останаха да плащат?
  • 48 синдикалист

    8 0 Отговор
    КНСБ не изпълнява изобщо основната функция на профсъюз защита на работещите. КНСБ реално е като министерство в МС, който се занимава с това да не се бунтуват робите на труда. А тоя Пламен Димитров трябва да бъде незабавно сменен. По-голям подмазвач не се е появявял скоро.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 подкрепете го

    6 0 Отговор
    Пламенчо уреди булката на държавна хранилка с 10000 месечно.Сега и министър се гласи..............................
  • 51 Стефан

    8 0 Отговор
    Моля, да не ги наричате синдикати, а обслужващи всяка власт, освен пари и имоти те друго не искат, за тях хората са само средство да съществуват и да получават заплатите си, тях доходите на работещите не ги интересуват, те даже не знаят че над 80процента от работодателите в България осигуряват хората си на МИНИМАЛНА заплата и КРИЯТ ДАНЪЦИ, те НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ОРГАНИЗИРАТ СТАЧКА по простата причина че нямат синдикални членове, те са просто БУТАФОРИЯ като всичко в държавата.
  • 52 Маиничка

    5 0 Отговор
    Те имат повече имоти от членската маса/ на член имот/ а кои ще плаща данъка - държавата/ние/
  • 53 АЙДУЦИИИ

    3 0 Отговор
    ДВАМА КРАДЦИ НА ФОТОТО - ДВАМА РАЗБОЙНИЦИ - ДВЕ МУТРИ !
  • 54 Караколю

    2 0 Отговор
    Някой да е забелязал, че има и такова нещо като "профсъюзи" в България?
  • 55 Абориген

    2 0 Отговор
    Разпраха се преди няколко години са пътуват по екскурзийки със синдикалните лидери и лидери. Омръзна ми да плащам членски внос за нищо.
  • 56 Ех и тия

    3 0 Отговор
    наглеци освен апетити за имоти вършат ли нещо за хората.Или"ПРОСТО ИМ ПОМАГАТ ДА ОСТАНАТ ПО -БЕДНИ"Никой не работи в ползу роду ,толкова година как не се смениха тия шефове на синдикати.Само изгода търсят и имитират работа.По зле от всички правителства досега.Само УДУРМИ И МОШЕНГИИ.
  • 57 КНСБ Димитров Казионна структура!!!

    3 0 Отговор
    Какъв Ултиматом ще представя КНСБ??? Те са едни Послушни Мишоци на Държавна Хранилка!!
  • 58 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    НЕКА РАЗДАВА БАЩИНИЯ "ОТ СЪРЦЕ" ! МОНАРХИЯТА ЩЕ СИ ГИ ПРИБЕРЕ .
  • 59 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Прав си":

    САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА , ВИЕ ДВАМАТА ЕЗИЦИТЕ ЛИ СИ ЧЕШЕТЕ , РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА В ПЪЛЕН ОБРАТ НА 04.04 , ТИКВАТА Е ПЪТНИК ВЕЧЕ КЪМ ЗАТВОРА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️❤️♥️!!!
  • 60 МЕРМЕР СКИ

    0 0 Отговор
    БCП – 15 cътрудници.
    „Възрaждaнe нa Oтeчecтвoтo“ – 9 cътрудници;
    ДПC – 8 cътрудници;
    Пaтриoтичнa кoaлиция – Вoля и НФCБ“ – 8 cътрудници;
    пaртия ВМРO – 7 cътрудници;
    кoaлиция „Движeниe зaeднo зa прoмянa“ – 6 cътрудници;
    кoaлиция „Грaждaни oт прoтecтa“ – 4 cътрудници;
    пaртия „AБВ“ – 4 cътрудници;
    пaртия „Имa тaкъв нaрoд“ – 3 cътрудници;
    пaртия Бългaрcкa прoгрecивнa линия – 3 cътрудници;
    пaртия „Възрaждaнe“ – 3 cътрудници;
    пaртия „Aтaкa“ – 3 cътрудници;
    кoaлиция „Изпрaви ce! Мутри вън“ – 2 cътрудникa;
    пaртия „Прякa дeмoкрaция“ – 2 cътрудникa;
    пaртия „Бългaрcкo нaциoнaлнo oбeдинeниe“ – 2 cътрудникa;
    кoaлиция „ГEРБ-CДC“ – 1 cътрудник;
    пaртия „МИР“ – 1 cътрудник;
    пaртия „Нaция“ – 1 cътрудник;
    пaртия „Ниe грaждaнитe“ – 1 cътрудник;
    пaртия „Рeпубликaнци зa Бългaрия“ – 1 cътрудник;
    пaртия КOД – 1 cътрудник;
    пaртия „Движeниe нa нeпaртийнитe кaндидaти“ – 1 cътрудник;
    Пaртия нa зeлeнитe – 1 cътрудник.
  • 61 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    НЕКА РАЗДАВА .... СВ. СОФИЯ , ПОСЛЕ ЩЕ СИ ГИ ПРИБЕРЕ .
    ИЗОБЩО СВ. СОФИЯ , ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА ВСИЧКО , ДЕТО Е РАЗПАРЧЕТОСАНО НЕПРАВОМЕРНО .
    КНСБ КВИ ЗАДАЧИ ИМА .
    НЕРДЕ ЯМБОЛ , НЕРДЕ СТАМБУЛ....