Last news in Fakti

5 Юни, 2022 18:59 2 944 1

Геша се завърна в Спартак Варна

  • георги иванов - геша-
  • спартак варна-
  • футбол

Все още няма яснота каква длъжност ще изпълнява Георги Иванов

Геша се завърна в Спартак Варна - 1
Снимка:

Георги Иванов се завърна в родния си Спартак. По време на първата тренировка в понеделник от ръководството ще разкрият официално каква длъжност ще изпълнява Геша в клуба, като отделно ще бъде използван и неговият Про лиценз за старши треньор, тъй като Васил Петров не разполага с такъв. Иначе Петров със сигурност ще продължи да води тима.

Разбра се още, че се очакват и няколко чужденци, които ще дойдат и направо ще подпишат договори, тъй като са проучени. Става въпрос за европейци и южноамериканци - защитници, халфове и нападатели. Другите нови засега са Илкер Будинов, Тихомир Димитров, Ромеш Ивей и Божидар Васев, а отборът бе напуснат от Христиан Славов, Мартин Василев, Архан Исуф, Петър Патев, Николай Иванов, Веселин Любомиров, Георги Георгиев и Иван Колев. Нападателят Лаур Кицану пък ще бъде преотстъпен. С мъжете подготовка ще започне и 17-годишният национал Александър Александров, а Мартин Янакиев, Георги Дичев и Севастиян Георгиев ще играят за дубъла, научи "Петел".

През първата седмица от подготовката Спартак ще тренира във Варна, а от 13-ти е възможно да бъде на лагер в Банско, но още се чака потвърждение. Ако "соколите" отидат да тренират под Пирин планина, ще изиграят и няколко контроли, като сред съперниците им ще бъдат Славия и Пирин (Благоевград).

Междувременно вече са изкопани и първите две от четирите дупки за осветлението на стадиона, но още няма яснота кога ще бъде инсталирано то, за да може Спартак да приема своите съперници в елита в своя дом.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.