Last news in Fakti

27 Юни, 2022 14:31 1 280 2

Барселона официално представи екипа си за гостувания

  • барселона-
  • екип-
  • фланелка-
  • футбол

Фланелките и гащетата са изцяло в златист цвят, като единствено в края на ръкавите има комбинация от тънки цветни линии, които са пет на брой и символизират олимпийските кръгове

Барселона официално представи екипа си за гостувания - 1
Снимка:

Барселона официално представи екипа си за гостувания за следващия сезон. Фланелките и гащетата са изцяло в златист цвят, като единствено в края на ръкавите има комбинация от тънки цветни линии, които са пет на брой и символизират олимпийските кръгове.

Екипът е вдъхновен именно от Олимпийските игри в Барселона, от провеждането на които се отбелязват 30 години. Точно поради тази причина е избран и цветът, който трябва да символизира олимпийското злато.

В основата на фланелките, като фон, е интегрирана и карта на града, на която може да бъдат открити емблематични за Барселона места.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор
    😀😀😀 Олимпийското злато е ......
    90% сребро ‼️‼️‼️
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор
    олимпийските златни медали са от сребро 🥸🥸🥸🥸
    Златни медали: 550 грама сребро; 6 грама злато 😉😉😉