Last news in Fakti

28 Юни, 2022 11:22 1 438 2

Ето защо ЦСКА отмени контролата с Ференцварош

  • цска-
  • саша илич-
  • ференцварош-
  • контрола-
  • футбол

Сърбинът осъзнава, че поради големия брой контузии не разполага с два състава, за да може да "червените" да изиграят два мача в два поредни дена

Ето защо ЦСКА отмени контролата с Ференцварош - 1
Снимка: ЦСКА

Контролата между ЦСКА и унгарския шампион Ференцварош, която бе планирана за днес, е била отменена по молба на треньора Саша Илия. Сърбинът осъзнава, че поради големия брой контузии не разполага с два състава, за да може да "червените" да изиграят два мача в два поредни дена.

От Борисовата градина не уточниха какво е продиктувало подобна мярка, но се смята, че именно сърбинът е имал водеща роля във вземането на решението.

В понеделник ЦСКА загуби с 0:4 от румънския Сепси, а днес трябваше да мери сили с Ференцварош. В момента кадровият потенциал, с който разполага Илич, е максимално свит.

Той изпитва недостиг на играчи, с които да започва срещите, камо ли да има вариативност. Както е известно, в лазарета на червените са Мено Кох, Тибо Вион, Георги Йомов, Бисмарк Чарлс, Йоан Бауренски и Митко Митков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страхливец

    5 5 Отговор
    Отмени я защото щеше да падне позорно с 8:0. А защо отмени с Ференцваруш а не със Сепси. Ако искаха да играят със средняшки отбор можеха да играят с Локо Пл. Илич се оказа страхливец като Стойчо, като видя какво се случва и отмени сериозният мач.
  • 2 ЦСКА бг

    3 1 Отговор
    Да продават Кайседо за 3-4 милиона евро и да се купят няколко качествени футболисти!
    Никой сега не внася НУЖНАТА острота в атаките на ЦСКА!
    Йомов е с переодични проблясъци, но е непостоянен!
    Вилдсхут е перфектен! Но до момента в който влезе в наказателното поле, после не знае какво да прави! Гарсес и Баи са отчайващо слаби. Гарсес не е преодолял нито един съперник с топка!
    Останалите са още по зле!
    ЦСКА се нуждае от поне ТРИМА НОВИ в офанзивен план! Дано Асприля е първия!