28 Юни, 2022 15:48 1 279 9

Ивков направи паралел между задлъжнелия Левски и фалиралия ЦСКА

  • иво ивков-
  • левски-
  • цска

Той вижда една значителна разлика между двете ситуации

Ивков направи паралел между задлъжнелия Левски и фалиралия ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Мнозина продължават да се питат, защо ЦСКА фалира през 2016 г., когато имаше по-малко дълговете, отколкото Левски има към днешна дата. На този отговор се постара да даде отговор Иво Ивков по време на днешната пресконференция, на която основно представи преговорите за нов собственик в „синия“ клуб.

Разликата между нас и ЦСКА, който фалира, е, че те имаха нещастието да бъде управляван доста непрофесионално. Те бяха стигнали, че да не могат да обслужват другите си задължения. Г-н Спецов е прав, че ако Левски прави същото нещо, ще последва съдбата на ЦСКА. До декември трябва да стегне и изчисти една значителна сума. Ако кампаниите са недостатъчни, ако не намерим силни и нови спонсори, ако не дойде нещо ново, ние ще се справим и чрез други начини. Продажба на основни футболисти например“, каза той, цитиран от Gol.bg.

По неофициална информация, „армейците“ изпаднаха в несъстоятелност с 26 млн. лв. дългове, докато „сините“ в най-тежката си финансова криза бяха натрупали към 30 млн. лв. Васил Божков успя да покрие част от тях, но, когато бе погнат от прокуратурата за хазартния си бизнес, Наско Сираков официално обяви, че останалият дълг е в размер на 24 млн. лв. към юни 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалит

    8 8 Отговор
    ЦСКА беше фалирано от Христо Стойчков по нареждане на Гриша Ганчев за да може да пренесе Литекс в София. Феновете само се оправдават че държавата ги фалирала че правителството че НАП. Фалита беше напълно доброволен.
  • 2 Тумора лески софа

    11 3 Отговор
    Тук има пръст едно 40-годишно приятелство и изключителната омраза на феновете на ПодУене към отбора на Панчарево!Те живеят като се хранят с омраза, а не да гледат футбол,и винаги те са прави,а всички други отбори не

    Коментиран от #5

  • 3 Хан Ауспух

    3 6 Отговор
    Ршстю хуичщов е ман.га.сар! Не го уважавам нито нищо!
  • 4 хахаха

    12 4 Отговор
    Разликата е, че.... няма разлика! Подуяне се крепи от БФС и перуката срещу приятелския глас на НСПП, щото при друго ръководство отива при аматьорите, както правилно отиде ЦСКА и неправилно прескочи Б група, направо в А, но не само поради интересите на Ганчев, а и на Домуса, щото никой не гледаше А група по каналите му без ЦСКА в нея!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Литекс София

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "Тумора лески софа":

    Също вина има КГБ, ЦРУ, глобалното затопляне, изчезването на градинската пчела, топенето на ледовете в антарктика само Лупи и Г Ганчев нямат вина трябва паметник да им построите и нса него да пише:Да живее Литекс.
  • 6 Смяяях

    2 10 Отговор

    До коментар #4 от "хахаха":

    Да бе голям интерес за Литекс 100 човека на стадиона смяяяях.
  • 7 Локо Сф

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "хахаха":

    Гадни , нагли подуенци! Все някой им е длъжен!

    Коментиран от #8

  • 8 Омраза

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Локо Сф":

    Това къде го прочете? Такава омраза от фен на Локо Сф е неразбираема, никой не ни е длъжен и нямаме нищо против Локо Сф и който и да е друг отбор освен Литекс.

    Коментиран от #9

  • 9 Локо Сф

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Омраза":

    Ние и чорбата за какво бяхме пратени при аматьорите? Но вас все някой трябва да ви дондурка, обгрижва, разсрочва и така до безкрай!!! Затова сте нагли подуенци, защото правилата които важат за всички, не важат за вас!!!