Last news in Fakti

29 Юни, 2022 09:17 6 712 5

Първи искри на напрежение са прехвърчали между Саша Илич и Гриша Ганчев

  • саша илич-
  • гриша ганчев-
  • футбол-
  • цска

Сръбският наставник се надявал на този етап от подготовката отборът да има повече нови попълнения, защото от една страна част от играчите той не одобрявал, а от друга  - контузиите не спират да събарят футболистите

Първи искри на напрежение са прехвърчали между Саша Илич и Гриша Ганчев - 1
Снимка: БГНЕС

Първи искри на напрежение са прехвърчали между ръководството на ЦСКА и новия треньор Саша Илич. Сръбският наставник се надявал на този етап от подготовката отборът да има повече нови попълнения, защото от една страна част от играчите той не одобрявал, а от друга - контузиите не спират да събарят футболистите, твърди „Блиц”.

Макар и да работи отскоро с Гриша Ганчев и Данаил Ганчев, Саша вече им се противопоставил на едно от решенията. Двамата били категорични, че ще привлекат колумбиеца Асприля, с когото работеха заедно в Литекс преди години. Илич обаче държал да вземе друг футболист на същия пост – по-млад и по-перспективен. Тук, както се казва, е станало на неговото. Или е на път да стане, защото почти сигурно Асприля ще се размине с ЦСКА, а качествено крило също от Южна Америка ще го замени.

Не така обаче стоели нещата с другите трансфери. Илич се надявал на още един разиграващ халф, на още един опорен полузащитник. Такива все още липсват. Саша държал и на нападател в случая, че Кайседо бъде продаден, и се учудвал от своеволията на еквадореца. Илич имал вариант за атаката, но Ганчеви категорично отсекли да не мисли за този пост.

Отделно новото попълнение в лявата зона на отбраната Брадли де Нойер късно се присъединил към подготовката. Факт, който също ядосал легендата на Партизан.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    7 0 Отговор
    Ковачев,я си виж заглавието!!!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 НЕучуден

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Опааа":

    Е, сега, изтървало е момчето. От бързане. Да поднесе сензационната новина. Макар, че сензационна би била друга...... Че не са префърчали искри
  • 3 Ицо

    7 0 Отговор
    С тия двама селяци трудно ще работи Илич
  • 4 кУмУнист

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Опааа":

    Тоя е най голямата спортна мисирка в България.
  • 5 Факт

    1 1 Отговор
    От тия Ганчеви нищо не излезе. Толкова време ги търпяхме, друго, освен простотии и шантажирания на всеки доведен от тях треньор, така и не видяхме. Тоя рекорд на Гинес за най-много сменени треньори твърдо са решили да го направят, напук на реномето на клуба.