1 Юли, 2022 11:10 1 016 3

ЦСКА разкарва флангови нападател

  • яник вилдсхут-
  • футбол-
  • цска

Нидерландецът записа безкрайно разочароваща изминала кампания с екипа на "червените"

ЦСКА разкарва флангови нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Фланговият нападател Яник Вилдсхут е пред раздяла с ЦСКА.

Старши треньорът на "червените" Саша Илич няма намерение да разчита на Яник за идната кампания. В близките дни от ЦСКА ще се опитат да се разделят с 30-годишния Вилдсхут.

Нидерландецът записа безкрайно разочароваща изминала кампания с екипа на "червените", в която редовно беше субект на негодувание от страна на привържениците заради безличните си представяния.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 7 Отговор
    Кое цска Ковачев, 1948 или ТИРЕ 2016?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЦСКА БЕ ТРОЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Ето решението от 2022 година на последната инстация в Спортното право: "CAS adds that CSKA is to be regarded as the same club as the original debtor" ( ЦСКА СИ Е СЪЩИЯ КЛУБ )и после добавя и решението на ФИФА от 2021 че ЦСКА си е наследник на ЦДНА, ЦСКА и Средец!
    И двете решения и на ФИФА, и на КАС са перфектни за ЦСКА и много лоши за тия които казват, че ЦСКА е наследник на Литекс. Цеката най го хваща яд от тия окончателни решения.