1 Юли, 2022 18:48 1 968 4

„Звяра“ блъска с дъмбели по 100 кг. (ВИДЕО)

  • еди хол-
  • фитнес

Бившият тежкоатлет продължава с носталгичните публикации в социалните мрежи

Легендата на силовия спорт - Еди Хол, за пореден път зарадва совите последователи в социалните мрежи с носталгично видео, на което демонстрира как тренира със 100-килограмови дъмбели.

Британецът има нужда от двама помощници, за да поеме тежестите, като дори от едната страна идва на помощ и дървена стойка.

„Звяра“ неслучайно през годините си е заслужил прозвището, като дори днес притежава една от най-впечатляваите физики в професионалния спорт.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя е на анадрол, с метан, сустанон,

    9 1 Отговор
    трамболон, нандроло деканоат, и то отдавна. А долу е на стафидки. Дано да успее да втзстанови спермогенезата, че иначе освен, че ще изпикае мускула, ами може и да почне да бута краставизи навътре през.....изхода.
  • 2 Ковач

    1 2 Отговор
    Евала, тва си е постижение.
  • 3 Аптека

    3 0 Отговор
    Стероиди
  • 4 Край

    0 1 Отговор
    Го фане Фьодор Емеляненко му зашие два шамара и ще вземе да се изпуска.