2 Юли, 2022 21:53 1 282 6

ЦСКА 1948 и Апоел не се победиха при официалното представяне на "червените"

  • цска 1948-
  • футбол-
  • апоел никозия

Двата тима завършиха 0:0

ЦСКА 1948 и Апоел не се победиха при официалното представяне на "червените" - 1
Снимка: БГНЕС


ЦСКА 1948 и Апоел Никозия не успяха да намерят пътя към гола, завършвайки при резултат 0:0 в последната контрола за "червените" от предсезонната подготовка. Момчетата на Любо Пенев удариха греда през втората част, но хиксът, в крайна сметка, беше закономерен.

Мачът започна с шанс за домакините още в третата минута. Георги Русев беше изведен в наказателното поле, но опасното му подаване не беше засечено от нито един играч в "червено" в наказателното поле.

Няколко минути по-късно Симеон Петров падна на тревата след тежък сблъсък с противников играч, но в крайна сметка успя да продължи двубоя.

В 16-а минута Карлос Охене пробва удар от дистанция, който обаче беше блокиран в ъглов удар.

В 29-ата минута на мача Даниел Наумов трябваше да се намесва, след като Канте Диавара излезе сам срещу него. Вратарят се оказа на по-добра позиция и спаси. В 33-та минута Октавио стреля с глава, но стражът на Апоел се справи.

Джонатан също пробва късмета си в 38-а минута, но неточно. През втората част темпото по никакъв начин не се вдигна, а головите положения намаляха допълнително. В 69-а минута Старгос открадна топката по крилото и стреля в близкия ъгъл на Наумов, който се намеси без проблеми.

В 72-та минута дойде и най-чистият шанс за домакините. След центриране отляво на Стоичков централният бранител Цонков се оказа на чиста позиция, но ударът му срещна горната греда на вратата на Апоел.

В следващите минути последваха поредица от блокирани изстрели, без някой да може да регистрира сериозни положения. В 84-а минута Вит Белец се наложи да се намесва при удар на Енрике Рафаел.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    4 6 Отговор
    Абеееее важно е Числото да топурка с много Тирето. Другото е без значеное
  • 2 Александър Стоянов

    8 3 Отговор
    Важно е едното число 1948 да топурка другото число 1914.
  • 3 Армеец

    3 2 Отговор
    Горди Армейци, браво Люби, браво ЦСКА.
  • 4 ЦСКА

    2 2 Отговор
    Успех Армейци !
  • 5 Чорбара

    3 0 Отговор
    Нема ,число ,нема тире.ЦСКА го унищожиха Тиквата,Кралев и ЖУЖЕТО .

    Коментиран от #6

  • 6 Ганчев

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чорбара":

    Така ли ви каза Г Ганчев балъци? Унищожи го Томов и после Г Ганчев за да си докара Литекс в София а публиката гледа безучастно.