Last news in Fakti

3 Юли, 2022 09:17 1 262 0

Ман Юнайтед: Роналдо не се продава!

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Посланието на Роналдо към „червените дяволи“ е ясно: той не чувства, че отборът има амбицията да се бори за спечелване на трофеи

Ман Юнайтед: Роналдо не се продава! - 1
Снимка: БГНЕС

В събота медиите в Англия гръмнаха, че супрезвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не е доволен от настоящата си ситуация в клуба и е заявил, че иска да напусне това лято, в случай че получи задоволителна оферта. Посланието на Роналдо към „червените дяволи“ е ясно: той не чувства, че отборът има амбицията да се бори за спечелване на трофеи.

Сега обаче „Sun“ и „Mirror“, подкрепени и от италианския журналист Фабрицио Романо, които се позовават на високопоставен източник до клуба, твърдят, че позицията на Манчестър Юнайтед не се е променила, тъй като те искат Кристиано да остане в тима и за следващия сезон, следователно на „Олд Трафорд“ не смятат португалеца за продан.

Агентът на Роналдо - Жорже Мендеш, вече е проучил няколко опции през последните седмици, като е разговарял както с Байерн Мюнхен, така и с Челси, но все още няма споразумение с нито един клуб.

Романо допълва, че френският шампион Пари Сен Жермен не е в списъка с клубове, които разглеждат португалския голмайстор като опция това лято. Самият Кристиано пък няма проблем с новия мениджър на Юнайтед Ерик тен Хаг, но би искал да види нови попълнения в отбора, тъй като е началото на юли и всички топ английски клубове вече направиха няколко големи трансфера.

Източници в Португалия пък съобщават, че CR7, който има още 12 месеца от настоящия си договор, не е поискал трансфер и няма намерение да го прави. От Юнайтед обаче отказва да отрекат официално, че нападателят иска да напусне. Смята се, че Роналдо чувства, че може да играе на най-високо ниво до 40 години и иска още един успех в Шампионската лига.

37-годишният Роналдо се завърна на „Олд Трафорд“ миналото лято, присъединявайки се от Ювентус за сумата от около 23 милиона евро. Той завърши като голмайстор на тима с 24 гола във всички турнири и бе обявен за играч на годината в Ман Юнайтед, но индивидуалните качества не успяха да му помогнат да изведе тима си до трофей или дори до участие в Шампионската лига.

Така за първи път в кариерата си след напускането си на Спортинг Лисабон преди почти две десетилетия, Роналдо ще играе в Лига Европа, перспектива, от която ветеранът не е много ентусиазиран.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА