3 Юли, 2022 16:08 3 435 5

Румънски футболист сложи край на живота си

  • роланд станеску-
  • футбол-
  • самоубийство

32-годишният бивш нападател на Петролул, Дачия и Арджеш имал здравословни проблеми напоследък, а това е поне вторият му опит за самоубийство

Румънски футболист сложи край на живота си - 1

Румънският футболист Роланд Станеску сложи край на живота си, скачайки от 4-ия етаж на жилищна сграда във Волунтари, след като преди това срязал вените на китките си, пишат медиите в северната ни съседка.

32-годишният бивш нападател на Петролул, Дачия и Арджеш имал здравословни проблеми напоследък, а това е поне вторият му опит за самоубийство. Преди 10 години той сам си преряза вените, след като научи за скандал между родителите си. Тогава обаче лекарите успяха да спасят живота му.

"На 2 юли около 15.38 ч. в полицията е получено съобщение за скок от прозорец. Служителите на реда заедно с два медицински екипа са отишли ​​на място. Лекарите са извършили реанимация, но за съжаление само са констатирали смъртта на Станеску“, се казва в прессъобщението на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чувствителен е бил..

    26 1 Отговор
    За този човек наистина ми е жал..Наистина..

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 0 Отговор
    БОГ да го прости на ЧОВЕКЪТ и МИР на ДУШАТА му
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чувствителен е бил..":

    ВИЕ сте ДОБЪР ЧОВЕК БЛАГОДАРЯ
  • 4 Доротея

    12 4 Отговор
    Всички ромънци са с български имена! Което показва, че до преди 2-3 века са били българи, след това Коминтерна ги е отродил! Жалко за този наш човек! А можеше да му се помогне! Но обществото е чувствително пост фактум! Факт!
  • 5 Името

    2 1 Отговор
    Жалко за човека. Нека почива в мир.

    На Балканите наистина трябва да се измисли нещо за борба с депресията. Трябват по-достъпни начини до терапевти и промотиране на нуждата от консултации. Един обикновен разговор може да е разликата между един дълъг и пълноценно изживян живот и подобна трагедия.