Last news in Fakti

3 Юли, 2022 20:35 1 503 3

Млад талант, искан от Фиорентина, се присъедини към Левски

  • иван андонов-
  • левски-
  • футбол-
  • фиорентина

Очаква се 19-годишният страж да бъде неизменна част от първия състав на "виолетовите" и дори да получи шанс за някои от двубоите

Млад талант, искан от Фиорентина, се присъедини към Левски - 1
Снимка:

Младият талант Иван Андонов се присъедини към съотборниците си от Левски. Стражът участва в днешното занимание на "сините", на което въртеше обиколки.

Италианските медии продължават да твърдят, че Фиорентина ще откупи правата за младока. Очаква се 19-годишният страж да бъде неизменна част от първия състав на "виолетовите" и дори да получи шанс за някои от двубоите.

Единственият отсъстващ от тренировката на Левски бе Ивелин Попов, който продължава да лекува травма.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поп

    3 3 Отговор
    Ми май не го искала толкова Фиорентина:)))))

    Коментиран от #3

  • 2 Насо

    3 2 Отговор
    Они го сакат, ама ний не го даваме.
  • 3 Принципи

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Поп":

    Цената на момчето е под 100 000 така че не става въпрос толкова за пари а за принципи. Като не платят нито Левски ще обеднее кой знае колко нито Фиорентина ще се срине.