Last news in Fakti

4 Юли, 2022 09:35 2 877 3

Ето колко ще получава спряганият за нов селекционер на България

  • младен кръстаич-
  • футбол-
  • заплата-
  • национален отбор-
  • селекционер-
  • национален селекционер

Във въпросната сума не влизат заплатите на помощниците му

Ето колко ще получава спряганият за нов селекционер на България - 1
Снимка:

400 000 евро на година е мизата на спрягания за нов национален селекционер на България Младен Кръстаич. Именно толкова ще получава специалистът, ако договорът стане факт. Това твърдят медиите в Израел, където той работи за последно, пише Telegraph.bg.

Във въпросната сума не влизат заплатите на помощниците му. Твърди се, че той ще разчита на хората, с които работи в тима на Макаби Тел Авив. В събота, когато гръмна новината за сделка между Кръстаич и Българския футболен съюз, се знаеше само името на Стефан Янкович. Другите двама избраници на специалиста са Владимир Раденкович и проф. д-р Марко Стоянович. Не е ясно дали Раденкович обаче толкова лесно ще се съгласи да работи в България, тъй като в момента той е част от щаба на Цървена звезда.

Към този момент, нито от БФС, нито Кръстаич са потвърдили официално новината.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8976597598

    9 0 Отговор
    Тия пари ги дайте за деца бе идиъътс!!! Разбирам да имаме супер таланти , ама да сме зле откъм тренер , ок , да инвестираш. Ама то за по-малко пари , Херо няма да е по-зле и без това е тактик ,а нашите нямат футболна грамотност , барем научат нещо и почнем да губим с по-малко.
  • 2 400 000 евро

    10 1 Отговор
    За да ни бият като шкембе у дувар! Браво Боби!
  • 3 кУмУнист

    3 0 Отговор
    За тези пари ,тоя трябва да ни направи минимум световни шампиони до две години.