Last news in Fakti

4 Юли, 2022 12:13 1 451 3

ЦСКА вече е постигнал споразумение със заместник на Кайседо

  • цска-
  • футбол-
  • жорди кайседо

По непотвърдена информация той е южноамериканец

ЦСКА вече е постигнал споразумение със заместник на Кайседо - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА вече е постигнал споразумение с нападателя, който ще трябва да замести Жорди Кайседо. В последните дни от „Армията“ са провели интензивни преговори със стрелец, който тази седмица ще пристигне в София, за да подпише своя договор с клуба.

Всички детайли между двете страни са уточнени и парафирането на контракта е само формалност. Червените със сигурност ще представят футболиста преди първия мач за сезона в неделя срещу Арда. По непотвърдена информация той е южноамериканец. Нападателят е одобрен от новия треньор Саша Илич. Сърбинът е изявил желание играчът максимално скоро да се присъедини към състава, за да навлезе във форма за важните мачове в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    1 8 Отговор
    Футболиста в момента пътува за България в контейнер с банани .
  • 2 Влади Ангелов

    2 1 Отговор
    Мексиканските медии писаха , че трансфера на Кайседо е за 4,5 милиона долара плюс процент за ЦСКА

    Коментиран от #3

  • 3 ЦСКА

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Влади Ангелов":

    Според мексиканската секция на спорният ежедневник "AS" сделката ще е на стойност между 4 и 5 млн. долара. ЦСКА дори и 1 милион да е взел за тоя чук е супер. Добър в играта с глава. Много слаб в играта с крака. Никакъв дрибъл и никаква техника.