Last news in Fakti

4 Юли, 2022 14:14 1 467 0

Светослав Дяков: Чакахме 12 дни Михтарски да реши дали иска да е треньор

  • светослав дяков-
  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • петър михтарски

Петър Михтарски бе първият човек, на когото предложихме да поеме отбора

Светослав Дяков: Чакахме 12 дни Михтарски да реши дали иска да е треньор - 1

Директорът на Пирин Благоевград – Светослав Дяков, внесе яснота около напускането на легендата на „орлетата” Петър Михтарски. Бившият нападател си тръгна от клуба в неделя, а това доведе до огромно недоволство от страна на феновете на тима.

„С Петър Михтарски случаят е такъв. Той имаше договор до 30 юни, който изтече. Петър Михтарски бе първият човек, на когото предложихме да поеме отбора. Чакахме 12 дни и той е причината да се забавим с новия треньор. Не се съгласи”, започна Дяков.

„Имам огромно уважение към Михтарски. Трябва да казваме фактите такива, каквито са. Имаше период, в който имаше разговор с ръководството, с което не успя да постигне съгласие по финансовата част и клуба бе принуден да търси нови решения. Не е гонен. На него му бе предложено всичко, което бе възможно като позиция. Това решение, да не продължи, е по-скоро негово. Много хора в този отбор държахме Михтарски да остане. Не всичко е така, както се представя“, заяви Дяков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА