Last news in Fakti

5 Юли, 2022 13:03 867 0

Джошуа: На какво ще ме учи Фюри? Нали се е пенсионирал

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • бокс

„Циганския крал“ отдавна се предлага за треньор на „Ей Джей“

Джошуа: На какво ще ме учи Фюри? Нали се е пенсионирал - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа най-накрая реши да отговори на постоянните покани от страна на Тайсън Фюри, за да му бъде треньор. „Ей Джей“ деликатно му отказа, като го призова да се наслаждава на пенсионирането си.

Дали има какво да науча от него ли? Честно казано, не, не мисля. За човек, който се е пенсионирал, би следвало да си пие биричката, да си почива и да помага на хората в нужда, защо му е да се занимава с мен? Той е интересен характер, но аз не бих му искал помощта, защото аз правя своето, той направи неговото и му желая успех с нещата, с които ще се захване“, каза Джошуа пред Mirror.

Бившият световен шампион прекара доста време в търсене на нов треньор за реванша с Олександър Усик, като дори Фюри го разкритикува за избора му Робърт Гарсия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА