Last news in Fakti

12 Юли, 2022 13:03 844 0

Лудогорец пред мач №115 в Европа

  • лудогорец-
  • футбол-
  • европа-
  • евротурнири

Цифрата е доста внушителна заради факта, че зелените дебютираха на европейската сцена преди 10 години

Лудогорец пред мач №115 в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец гостува в Черна гора на Сутиеска за втория мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани имат преднина от 2:0 след успеха у дома.

Тази вечер те ще изиграят двубой №115 в Европа. Цифрата е доста внушителна заради факта, че зелените дебютираха на европейската сцена преди 10 години. Общият баланс е 38 победи, 33 равенства и 43 загуби при голова разлика 158:148. В ШЛ цифрите показват следното: 55 мача, 20 победи, 14 равенства и 21 загуби при голова разлика 82:76.

Добрата новина е, че звездата на тима Кирил Десподов може да стартира като титуляр. Треньорът Анте Шимунджа ще реши в последния момент дали да постави българския национал сред 11-те или отново да го пусне в игра през второто полувреме. Десподов вече е напълно здрав и е готов да помогне на тима си от първата до последната минута.

Домакините ще се надяват да вкарат бърз гол, след което да се затворят здраво и да чакат възможности за контраатаки и второ попадение. Друг е въпросът дали Лудогорец ще им позволи това.

Тези дни в Черна гора и столицата Подгорица жегата е много голяма. Хубавото е, че мачът ще започне в 21 часа местно време, когато вече няма да е толкова топло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА