Last news in Fakti

12 Юли, 2022 14:27 1 246 3

Юношески национал подписва с Барселона утре

  • мартин георгиев-
  • славия-
  • барселона-
  • футбол

Каталунският гранд има опцията за закупуването на Георгиев след изтичането срещу трансферна сума за Славия

Юношески национал подписва с Барселона утре - 1

Футболистът на Славия София - Мартин Георгиев, пътува в утрешния ден, за да официализира трансфера си в Барселона, съобщава Gong.bg.

Юношеският национал и бранител на България ще подпише договор за 1+1 години, в които ще играе под наем за петкратния европейски клубен шампион.

Каталунският гранд има опцията за закупуването на Георгиев след изтичането срещу трансферна сума за Славия, след което той ще парафира за нови две години с “блаугранас”.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И нека

    7 1 Отговор
    силата бъде с момчето !
  • 2 кУмУнист

    1 6 Отговор
    Добре, че и техните скаути са далавераджии. Тоя след година ще се чудят къде да го завъртя и обратно под наем в Славия. И Филип Кръстев така го продадоха на Сити, ама и до стадиона не е ходил, добре, че е Левски и в частност Мъри, че щеше да играе в 8ма дивизия в Албания, та и с този ще стене същото, нямаме школи и читави футболисти за ефбет лига, камо ли за чужбина.
  • 3 1913

    1 0 Отговор
    Дано успее - млад е, пипа топката! Успех, Мартине!!