Last news in Fakti

14 Юли, 2022 20:25 869 0

Тен Хаг ще налага стил в Юнайтед подобен на този практикуван от Юрген Клоп

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол

В края на сезона Манчестър Юнайтед зае 6-то място в класирането на Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори за тактиката на отбора за предстоящия сезон. От изказването на нидерландеца става ясно, че ще се опита да наложи стил, подобен на този практикуван от Юрген Клоп начело на Ливърпул.

"Искам продуктивност от всяка зона. Най-важното е играчите да работят с и без топка, както в атака, така и в защита. Искаме да окажем натиск. Искаме да пресираме постоянно и да играем атрактивен футбол. Понякога можем да покажем високо темпо, но ако това не е възможно, тогава трябва да го отчетем и да понижим.

Но ние искаме да натискаме. Това трябва да бъде нашето постоянно намерение", заяви Тен Хаг пред официалния сайт на клуба.

В края на сезона Манчестър Юнайтед зае 6-то място в класирането на Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА