Last news in Fakti

15 Юли, 2022 11:30 1 209 3

Всичко е решено: Ето кога БФС обявява новия треньор на националния отбор

  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • младен кръстаич

Първоначално датата бе 28 юли, но е настъпила промяна

Всичко е решено: Ето кога БФС обявява новия треньор на националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Сърбинът Младен Кръстаич вече е сигурен нов селекционер на българския национален отбор по футбол, след като е уточнил на 100% личните си условия и тези на своите помощници. Неговият официален избор ще стане факт на 21 юли, когато е предвидено заседание на Изпълкома на БФС, твърди БЛИЦ. Първоначално датата бе 28 юли, но е настъпила промяна.

На въпросната сбирка следващия четвъртък членовете на Изпълнителния комитет ще гласуват и официализират назначението на 47-годишния треньор.

БЛИЦ първи писа, че Кръстаич е поканил наставника от ДЮШ на Славия Иван Иванов за свой помощник. Желанието на бившия защитник е да съвместява двете длъжности - да е в националния и паралелно да тренира младите слависти. Почти сигурно е, че желанието на Русия ще бъде удовлетворено. Младен държи на него, тъй като се познават от съвместния им период в Партизан (Белград).


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Има пари

    5 2 Отговор
    Ако и този не успее, да си знаете БФС не са виновни, наздраве Бобка.
  • 3 Кога

    3 0 Отговор
    Кога БФС ще обяви, ЧЕ СЕ МАХА ЗА ДА ОСВОБОДИ ФУТБОЛА НИ от НЕКАДЪРНОСТТА СИ?