Last news in Fakti

18 Юли, 2022 14:30 1 041 0

Сделката е факт! Рома спечели битката за подписа Дибала

  • пауло дибала-
  • рома-
  • футбол-
  • серия а-
  • ювентус

Това написа трансферният гуру Фабрицио Романо, който твърди, че всичко по сделкатае договорено

Сделката е факт! Рома спечели битката за подписа Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Рома е спечелил битката за подписа на нападателя Пауло Дибала, който ще премине на „Олимпико“ като свободен агент, след като договорът му с Ювентус изтече и не беше подновен. Това написа трансферният гуру Фабрицио Романо, който твърди, че всичко по сделкатае договорено.

Аржентинският национал ще подпише договор с „джалоросите“ до лятото на 2025 година. От Рома вече подготвят документи, а сделката ще бъде завършена официално съвсем скоро, а аржентинецът ще премине медицински изследвания по-късно през седмицата. Той ще взима по 6 милиона евро на сезон с включените бонуси.

Наставникът на „вълците“ Жозе Моуриньо е имал основна роля в убеждаването на Дибала, след като е разговарял с него много пъти, за да му обясни идеите си и за проекта на клуба. ще премине медицински изследвания по-късно през седмицата.

Интерес към аржентинецът имаше още от страна на Интер, Милан, Наполи и Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА