Last news in Fakti

18 Юли, 2022 16:47 1 954 0

Нюкасъл: Най-големите звезди в световния футбол не желаят да играят при нас

  • еди хау-
  • нюкасъл юнайтед-
  • нюкасъл-
  • футбол-
  • висша лига

Според мениджъра на „свраките“ Еди Хау, не бива да се бърза с привличането на нови хора.

Нюкасъл: Най-големите звезди в световния футбол не желаят да играят при нас - 1
Снимка: БГНЕС

Новият сезон в Англия е все по-близо. На 5-и август се дава началото на кампанията във Висшата лига, а очакванията към отбора на Нюкасъл със сигурност ще бъдат завишени. „Свраките“ обаче поне засега изпитват затруднения с привличането на нови имена, като до този момент бяха закупени бившият страж на Бърнли - Ник Поуп, защитникът Свен Ботман, който пристигна от френския Лил, и Мат Таргет. Дефанзивният футболист вече е играч на Нюкасъл, след като през последния сезон игра в състава под наем от Астън Вила.

В тима от североизточна Англия със сигурност желаят да намерят класен централен нападател, но поне на този етап нещата не се получават. Редица топ имена бяха спрягани за трансфер в английския клуб, включително и Кристиано Роналдо, Неймар, Пауло Дибала и други. Според мениджъра на „свраките“ Еди Хау, не бива да се бърза с привличането на нови хора. Решенията трябва да се взимат много внимателно и да се проявява търпение. Бившият мениджър на Борнемут призова феновете да бъдат търпеливи и да не смятат, че всичко се получава толкова лесно.

„Много хора си мислят, че като разполагаме с финансова мощ можем всичко, а това изобщо не е така. Не можем да привлечем най-големите звезди в световния футбол, защото те не желаят да играят в Нюкасъл. Съвсем ясно е, че като клуб трябва да растем и да се развиваме. Смятам, че ще намерим точните футболисти, просто е нужно време. Все пак е важно да се знае, че многото пари не ни правят недосегаеми и нещата няма да се случат с магическа пръчка. Работи се по селекцията и вярвам, че ще успеем и ще имаме един успешен сезон“, каза Хау.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА