Last news in Fakti

18 Юли, 2022 20:20 888 0

Септември спечели дербито на новаците в Елита

  • хебър пазарджик-
  • септември софия-
  • футбол-
  • efbet лига

Столичани се наложиха с 3:1 с човек по-малко

Септември спечели дербито на новаците в Елита - 1
Снимка:

Септември София записа победа с 1:3 като гост на Хебър Пазарджик в среща от втория кръг на efbet Лига. Двубоят се игра на Националния стадион "Васил Левски". Симеон Александров откри резултата в 17-ата минута, а 63-ата Иван Арсов остави столичани с човек по-малко. В 79-ата минута Александров реализира втори гол, а в 85-ата минута Атанас Кабов вкара трето попадение. В 88-ата минута Октай Хамдиев също се разписа, с което оформи и крайния резултат.

Двубоят започна с по-активни действия на столичани. В 8-ата минута опасен удар на Красиан Колев от далечна дистанция мина опасно покрай вратата на Дебърлиев. По-доброто начало на Септември даде резултат в 17-ата минута. Тогава Делимеджац намери Симеон Александров пред наказателното поле. Последният комбинира с Димитър Костадинов, който от своя страна го изведе с фантастичен пас и за крилото не бе трудно да преодолее Дебърлиев за 0:1.

Символичните гости бяха близо до нов гол две минути по-късно. Мартин Стоянов се озова на стрелкова позиция в наказателното поле и отправи удар, който вратарят на "зелените" изби в корнер. След неговото изпълнение Асен Георгиев стреля с глава, но отново Дебърлиев успя да спаси.

В 38-ата минута след многоходова атака Кабов намери Делимеджац, който опита удар от около 20 метра, но след рикошет Дебърлиев нямаше проблем да улови. Малко след това и Кабов опита удар от далечна дистанция, който не затрудни стража на пазарджиклии.

Втората част започна равностойно, но Хебър продължаваше да изпитва затруднения в офанзивен план и по никакъв начин не затруняваше Шейтанов. В 60-ата минута Осира отправи първи удар по посока вратата на Септември, който беше неточен.

Три минути по-късно столичани останаха с човек по-малко. Иван Арсов извърши нарушение срещу Октай Хамдиев отдясно и главният рефер Красен Георгиев му показа втори жълт картон. В 68-ата минута пред Хебър се откри отлична възможност за изравнително попадение. Хамдиев беше изведен зад отбраната, напредна, но отправи неточен удар, който излезе в аут.

В 79-ата минута Септември реши всичко в срещата. Защитата на Хебър заспа, което позволи на Айкут Рамадан с пас през центъра да изведе Александров сам срещу вратаря, а 18-годишният футболист не сбърка за 0:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА