Last news in Fakti

19 Юли, 2022 12:27 2 367 2

Съсобствениците на ЦСКА с продължителен разговор с треньора Саша Илич

  • саша илич-
  • цска-
  • футбол-
  • гриша ганчев-
  • данаил ганчев

Ганчеви обаче помолили наставника да постиска още малко зъби до края на юли

Съсобствениците на ЦСКА с продължителен разговор с треньора Саша Илич - 1
Снимка: БГНЕС

Съсобствениците на ЦСКА Гриша и Данаил Ганчеви са имали продължителен разговор с треньора Саша Илич, съобщава БЛИЦ. Сърбинът не криел опасенията си от забавената селекция и от контузените играчи, сред които и нов. Той се притеснявал не толкова от равенството с Локо (София) в "Надежда", а от играта на тима.

Ганчеви обаче помолили наставника да постиска още малко зъби до края на юли.

Скоро „червените“ ще бъдат подсилени от новото си попълнение – норвежеца Джонатан Линдсет, както и от още двама играчи. В началото на август Йомов и Кох щели да са навлезли в оптимална форма след лечението. Същото се отнасяло и за новата покупка – нападателя Назон. Тогава ще е ясно и какво ще се прави с другия таран Бамба.

„Всичко през август ще бъде окей. Просто трябва да изчакаме още малко“, категоричен бил Данаил Ганчев. Той даже добавил, че е доста вероятно двама нови да бъдат взети още тези дни.

До края на юли на ЦСКА му предстоят още четири мача. Двата с Македония ГП от Лигата на конференциите и срещу Черно море и Берое за първенство.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цесекар

    10 7 Отговор
    Не вярвам вече на Гриша Ганчев и сина му. Те гледат да печелят от продажба на играчите, а не за подсилване на отбора.
  • 2 Дика

    5 11 Отговор
    Август, Литекс ще са назад с 11 точки от Лудогорец както винаги и пак ще се борят за третото място накрая...