Last news in Fakti

20 Юли, 2022 11:20 2 148 0

Треньорът на Байерн: Барселона е единственият клуб, който няма пари, но футболисти

  • юлиан нагелсман-
  • барселона-
  • байерн мюнхен-
  • матайс де лихт-
  • ювентус

Радвам се, че привлякохме Де Лихт

Треньорът на Байерн: Барселона е единственият клуб, който няма пари, но футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Байерн Мюнхен – Юлиан Нагелсман, даде мнението си за привличането на защитника Матайс де Лихт от Ювентус, както и продажбата на Роберт Левандовски в Барселона.

„Радвам се, че привлякохме Де Лихт. Той е един от най-добрите защитници в света, а още е и млад. Това, че избра нас, е чудесен знак както за Байерн, така и за Бундеслигата. Надявам се и да успее да вкара 7-8 гола”, каза Нагелсман на пресконференция във Вашингтон, където германският колос е на подготовка.

“За първи път говорих с него преди месец. Както и Садио Мане, той много искаше да дойде в Байерн. Матайс е отлично попълнение”, подчерта наставникът на баварците.

“Барселона е единственият клуб, който няма пари, но в същото време купува всички играчи, които поиска. Не знам как го правят. Това е странно, дори налудничаво”, коментира Нагелсман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА