Last news in Fakti

25 Юли, 2022 10:44 1 214 1

Спалети изгони голмайстора на Наполи от тренировка (ВИДЕО)

  • лучано спалети-
  • наполи-
  • футбол-
  • виктор осимен

Осимен се оплака, че е бил фаулиран от новото попълнение Лео Йостигор в двустранната игра и не спря да жестикулира

Спалети изгони голмайстора на Наполи от тренировка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Наполи Лучано Спалети не се колебае да е строг, когато се налага. Разбра го и голмайсторът на тима Виктор Осимен, който беше отстранен от последната тренировка на лагера на неаполитанците в Кастел ди Сангро.

Осимен се оплака, че е бил фаулиран от новото попълнение Лео Йостигор в двустранната игра и не спря да жестикулира. Андре Замбо Ангиса опита да успокои нигерийския нападател, но не успя. Спалети пък се вбеси от поведението на стрелеца и го отстрани от заниманието.

“Говориш твърде много. Излизай и отиди да си вземеш душ”, каза Спалети на Осимен, който гневно хвърли потника си, докато напускаше терена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гол и бос

    0 0 Отговор
    А нашите пък освен да говорят, и мачове отлагат, че не могат да си починат