Last news in Fakti

25 Юли, 2022 12:12 3 400 2

Освиркваха Жерар Пике при всяко докосване на топката заради Шакира

  • жерар пике-
  • шакира-
  • барселона-
  • футбол

На няколко пъти феновете скандираха името на колумбийката

Освиркваха Жерар Пике при всяко докосване на топката заради Шакира - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Жерар Пике беше освиркван по време на приятелския мач срещу големия враг Реал (Мадрид), в който каталунците спечелиха с 1:0 в Лас Вегас. Той влезе като смяна в 62-ата минута и си навлече гнева на феновете, които го освиркваха при всяко докосване.

Според испанския ветсник "Марка" публиката е изразила така отношението си към раздялата на футболиста с поп певицата Шакира. На няколко пъти феновете скандираха името на колумбийката.

"Не знам за какво беше освиркан. Чухме го. Не мисля, че Пике се притеснява от това. Познаваме го, страхотен е, нищо не го притиска. Мисля, че подсвиркването го мотивира. Не мисля, че той ще загуби сън заради тази ситуация", сподели Жорди Алба.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    7 0 Отговор
    Само едно мога да кажа: Луда работа.
  • 2 Ела

    4 0 Отговор
    Винаги съм била на мнение, че футболът е долнопробен спорт, който привлича ниска проба хора и изкарва на показ най-низките им и животински черти. Е, доказателството е на лице за пореден път. Личният живот на играчите няма отношение към спорта и работата им. Но умната публика е убедена, че има право да решава кой крив и кой прав в отношенията между двамата души, като дори информацията, с която разполага, е всичко на всичко само клюки.