Last news in Fakti

26 Юли, 2022 14:30 735 1

Треньорът на Ботев Пд остава в клуба и при оставка

  • апоел никозия-
  • азрудин валентич-
  • ботев пловдив-
  • антон зингаревич-
  • футбол

Собственикът на Ботев Пловдив - Антон Зингаревич продължава да вярва, че Валентич е най-важната част от футболния му проект в България

Треньорът на Ботев Пд остава в клуба и при оставка - 1
Снимка: БГНЕС

След мача с АПОЕЛ Никозия Азрудин Валентич може и да не е треньор на Ботев Пловдив, но ще остане на работа в клуба, съобщава Gong.bg. При отпадане от кипърците в Лига на конференциите, босненският специалист почти сигурно ще подаде оставка, която обаче няма да означава раздяла с "канарчетата". Той ще бъде преквалифициран на друг пост, най-вероятно като спортен директор.

Собственикът на Ботев Пловдив - Антон Зингаревич продължава да вярва, че Валентич е най-важната част от футболния му проект в България. Феновете на отбора обаче така и не приеха босненеца, дори и след успехите миналия сезон. За враждата между тях призна дори и самият треньор след третата поредна домакинска загуба в efbet Лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ама

    1 1 Отговор
    тоз и той кат простото бе