27 Юли, 2022 21:03 1 671 0

Съдбата на Левандовски и Рафиня все още зависи от де Йонг

  • барселона-
  • роберт левандовски-
  • рафиня-
  • франки де йонг

Нидерландецът неслучайно е принуждаван да напусне Барселона

Съдбата на Левандовски и Рафиня все още зависи от де Йонг - 1
Снимка: БГНЕС

Нелогичната трансферна политика на Барселона може да се пропука по чисто административен път, според спортния журналист Алфредо Мартинез. Според него, клубът трябва да освободи бюджет за заплати от продажбата на Франки де Йонг, за да отговори на финансовите правила в Примера Дивизион в момента.

Това поставя под въпрос картотекирането на Роберт Левандовски и Рафиня за „каталунците“, тъй като е ясно, че двамата ще прибират сред най-сериозните заплати в настоящия тим.

Твърди се, че де Йонг в момента получава около €200 хил. на седмица, а слуховете от Испания са, че в „Барса“ му извиват ръцете, като настояват да намали заплатата си наполовина или да приеме офертата на Манчестър Юнайтед за продажбата му.

При всички положения трансферите на „Ноу Камп“ будят огромни съмнения, че Барселона е един от онези недосегаеми футболни клубове, които разполагат с картбланш от властите, за да трупат милиарди в дългове.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА