28 Юли, 2022 11:20 1 605 2

Лудогорец продължава да е властелин на трансферния пазар

  • алекс сантана-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • трансфери-
  • атлетико паранаензе-
  • якуб пьотровски

Разградчани са продали халфа Алекс Сантана на бразилския Атлетико Паранаензе за впечатляващата сума от 3 милиона евро

 Лудогорец продължава да е властелин на трансферния пазар - 1

Лудогорец осъществи поредния си сериозен трансфер, с което доказа, че продължава да е властелин не само на футболния терен у нас, но и на трансферния пазар.

Разградчани са продали халфа Алекс Сантана на бразилския Атлетико Паранаензе за впечатляващата сума от 3 милиона евро, като в сделката са предвидени и сериозни бонуси в размер на половин милион евро, пише БЛИЦ.

27-годишният Сантана стана играч на Лудогорец през лятото на 2020 г., а се предполага, че тогавашната сделка с Ботафого е за 750 000 евро. Така шампионите излизат на значителна печалба от бразилеца.

Халфът взе участие в 75 мача на „орлите“, в които вкара 15 гола. Стана двукратен шампион на България и един път спечели Суперкупата на страната.

Според друга наша информация, сделката за привличането на полския халф Якуб Пьотровски от Фортуна (Дюселдорф) за 1,3 милиона евро вече е факт.

Както е известно, вчера шампионите продадоха Ихинио Марин на испанския Албасете. От тази сделка "орлите" също са на сериозен плюс.

Така само в рамките на два дни Лудогорец си гарантира значителни финансови постъпления от трансфери, а освен това подсили състава си с качествено попълнение.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    8 3 Отговор
    На Лудогорец. Каквото и да си говорим, когато един собственик разполага с акъл и пари, резултатите ще са много над такъв собственик, който разполага само с пари. Люлячетата го доказват. Гледам днес е хладно в София и ако не отстранят македонците, сигурно терена ще е виновен.

    Коментиран от #2

  • 2 Небраво

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Кога продадете българин, тогава се хвали. Когато закрият школата ви, никой няма да разбере. Даже статия няма да отделят за това. Жалка работа.