Last news in Fakti

31 Юли, 2022 11:55 1 270 2

Реал Мадрид победи Ювентус

  • ювентус-
  • лос анджелис-
  • сащ-
  • реал мадрид-
  • карим бензема

Контролата се игра в Лос Анджелис

Реал Мадрид победи Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Реал Мадрид победи Ювентус с 2:0 в приятелски мач, игран на легендарния стадион "Роуз Боул" в Лос Анджелис. Попаденията за испанския шампион бяха дело на Карим Бензема и Марко Асенсио.

Бензама вкара гол още в осмата секунда на мача, но Федерико Валверде е бил в положение на засада и попадението не бе признато. Френският национал все пак откри резултата в 19-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение на Данило срещу Винисиус.

Асенсио направи 2:0 в 69-ата минута след подаване на Хесус Вайехо. Италианският отбор не отправи нито един точен удар във вратата на съперника за целия мач, което показа отново липсата на достатъчно нападатели след напускането на Алваро Мората и Пауло Дибала. Това бе последната контрола на Реал Мадрид, който на 10 август ще се изправи срещу Айнтрахт Франкфурт за Суперкупата на Европа. Ювентус ще играе приятелски мач и с Атлетико Мадрид на 7 август.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.