3 Август, 2022 11:18 1 195 1

Голяма е опасността първият двубой между Хамрун и Левски да остане "на тъмно"

  • левски-
  • футбол-
  • хамрун спартанс-
  • лига на конференциите-
  • тв

До момента нито една българска телевизия не е обявила, че ще предава срещата от малтийската столица Ла Валета

 Голяма е опасността първият двубой между Хамрун и Левски да остане "на тъмно" - 1
Снимка: БГНЕС

Голяма е опасността първият двубой между Хамрун Спартанс и Левски от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите да остане "на тъмно", твърди "Тема спорт". До момента нито една българска телевизия не е обявила, че ще предава срещата от малтийската столица Ла Валета. Мачът е утре от 20:30 часа, като от УЕФА взеха решение срещата да започне с половин час по-рано от предвиденото - 21:00 часа. Днес по всяка вероятност ще стане ясно дали двубоят ще бъде излъчен по някоя от родните телевизии.

Иначе вече стана ясно, че Левски ще гостува на Хамрун Спартанс на националния стадион "Та Кали" в малтийското селце Атрад, намиращо се в центъра на остров Малта. Интересното е, че тревата на съоръжението е хибрид между изкуствена и естествена. В нея има подсилващи синтетични влакна. Обикновено такава настилка се използва за ръгби, футбол в клетка и крикет. Тя е удобна и за различни събития и концерти, на които трябва да се инсталира сцена. Капацитетът на стадиона е 17 хил. места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    При толкова много спортни канали,съгласно мантрите за пазарна икономика,те би трябвало да се избият за да предават мача на отбора,показал за момента най-стойностна игра.А те ... май вдигат само таксите.