Last news in Fakti

3 Август, 2022 14:10 2 107 1

Ливърпул стартира сезона във Висшата лига със седем контузени

  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • юрген клоп-
  • фулъм-
  • висша лига-
  • футбол

Настроението в лагера на „червените” е приповдигнато след спечелването на Къмюнити шийлд миналия уикенд след успех с 3:1 над Манчестър Сити

Ливърпул стартира сезона във Висшата лига със седем контузени - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Ливърпул стартира новата кампания във Висшата лига с гостуване на новака Фулъм. Мачът е в събота от 14:30 часа.

Настроението в лагера на „червените” е приповдигнато след спечелването на Къмюнити шийлд миналия уикенд след успех с 3:1 над Манчестър Сити.

Мениджърът Юрген Клоп обаче има своите проблеми за разрешаване. Цели седем играчи на тима, които попадат в разширения състав на „мърсисайдци” са контузени, като единствено вратарят Алисон Бекер има шансове да се завърне в групата за мача с Фулъм.

Освен Бекер, контузен е и вторият вратар на тима – Куивийн Келехър. Защитникът Ибрахима Конате напусна с травма последната контрола на Ливърпул срещу Страсбург, въпреки че Клоп увери, че не става дума за сериозна контузия.

Друг защитник на „червените” в лицето на Костас Цимикас също е извън строя. Алекс Окслейд-Чембърлейн ще отсъства между два и три месеца, а Къртис Джоунс и подписалия нов договор Диого Жота също имат различни проблеми. Португалецът все още не тренира с отбора и е трудно да се каже кога ще бъде готов за игра.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 1 Отговор
    От Ковид нема ни един, щото излъгаха, че са се ваксинирали, барабар с лъжливия немец.