Last news in Fakti

3 Август, 2022 13:36 1 930 2

Вратар: Щастлив съм, че в крайна сметка се измъкнах от Ман Юнайтед

  • дийн хендерсън-
  • манчестър юнайтед-
  • нотингам форест-
  • футбол-
  • вратар

Останах разочарован, защото през въпросното лято на 2021 г. отказах толкова добри предложения за наем, а и от клуба нямаше да ме пуснат

Вратар: Щастлив съм, че в крайна сметка се измъкнах от Ман Юнайтед - 1
Снимка:

Вратарят Дийн Хендерсън, който е собственост на Манчестър Юнайтед, изрази недоволството си от отношението към него. Той е бил получил уверение, че през миналия сезон ще бъде избор №1, но в крайна сметка остана на пейката и не записа нито един двубой за тима в Премиър лийг. По тази причина сега стражът замина под наем в Нотингам Форест.

През пролетта на сезон 2020/21 той пазеше по-често и дори попадна в групата на националния отбор на Англия за Европейското първенство. “

Разговорът, който имах с клуба след края на ЕП, беше, че след прибирането ми от ваканция вече ще съм титуляр. После обаче, за мое съжаление, се разболях от COVID-19, след което вече никой не спази обещанието, което ми беше дадено”, заяви Хендерсън, цитиран от “Мирър”.

По това време Давид де Хеа показа добра форма и така и не загуби мястото си под рамката.

“Останах разочарован, защото през въпросното лято на 2021 г. отказах толкова добри предложения за наем, а и от клуба нямаше да ме пуснат. И после да остана на пейката и да си загубя 12 месеца… това е престъпно нещо за футболист на моята възраст (25 години - б.р.). Бях бесен, но всеки ден се трудех в тренировките, за да ставам по-добър”, добави Хендерсън.

Затова сега той е бързал да си уреди трансфер, за да не прави грешката от преди.

“Не исках да се стига дотам, че новият мениджър Ерик тен Хаг да дойде и да има възможност да ме види в тренировките. Знам, че той вероятно щеше да иска да ме задържи. По тази причина се постарах да уредя всичко преди това. Казах на ръководството, че искам да отида някъде, за да мога да играя. Не искам да оставам тук, за да бъда втора цигулка. Всичко беше добре планирано и аз почти си бях тръгнал преди идването на Тен Хаг. Та след това с него не съм говорил. Ако трябва да съм честен, това вероятно бяха най-тежките 12 месеца в кариерата ми. Не беше лесно и съм щастлив, че в крайна сметка се измъкнах”, завърши Хендерсън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    2 0 Отговор
    Идеален си за Ботев Враца
  • 2 хаха

    1 0 Отговор
    Като си некадърен е така вечна резерва .... па и Де Хеа да ти е резерва е некакси доста смешно