Last news in Fakti

9 Февруари, 2023 13:30 890 6

БФС отправи апел към всички участници във футболния процес

  • борислав михайлов-
  • футбол-
  • бфс-
  • клубове

Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през стартиращия пролетен полусезон

БФС отправи апел към всички участници във футболния процес - 1

БФС и президентът Борислав Михайлов пожелаха успех на родните клубове ден преди старта на пролетния полусезон. Също така от съюза отправиха апел към всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра.

"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през стартиращия пролетен полусезон.

БФС още веднъж изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемно протичане на футболните срещи, администрирани от Съюза, и призовава клубовете за тяхното съдействие с цел още по-вълнуващи и атрактивни битки през пролетта на 2023 г.

Използваме възможността да отправим апел към всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра, на толерантността към съперници, длъжностни лица, съдии, медии и фенове, и да напомним, че хулиганството и агресията нямат място в модерния спорт. Убедени сме, че с общи усилия ще създадем всички предпоставки за успешен и интересен втори дял на шампионата.

Още веднъж желаем спортно щастие и късмет на всички отбори!", пишат от футболния съюз на своя сайт.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    16 3 Отговор
    бфс е мафия, начело с перукан !!!
    Аз отдавна съм отписал БГ-футбола !!!
    Призовавам към бойкот !!!
    Ако сте истински Българи - не ходете на мачовете, организирани от това фалшиво бфс !!!

    Коментиран от #6

  • 2 Раданч Татлъту

    15 1 Отговор
    Какъв апел,казал е "Наздраве"?🙉😁🥳🤡👍
  • 3 айде бе

    11 2 Отговор
    Кога ще махнат пияната перука.
  • 4 Сашо

    10 2 Отговор
    Този корумпиран пияница Боби Михайлов провали българския футбол
  • 5 Лудогорец

    8 0 Отговор
    Ние от корумпиращ футболен клуб Лудогорец, поздравяваме и пожелаваме успехи на съдиите и знаете кой поръча музиката, и да не забравяте за банкета .
  • 6 кУмУнист

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Ти отдавна не гледаш български футбол, но четеш статии за него и коментираш, без да го гледаш знаеш какво му е нивото и кой е мафиот, че за капак призоваваш и за бойкот, абе Рашко я спри с парцуцата, че хапчетата не помагат като прекалиш с нея