Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 08:30 1 128 4

Холанд спечели трофея "Герд Мюлер"

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • герд мюлер-
  • футбол

Пети остана Левандовски, четвърти Меси, трети – Кейн, а втори Килиан Мбапе

Холанд спечели трофея "Герд Мюлер" - 1

Нападателят на Манчестър Сити – Ерлинг Холанд, спечели трофея „Герд Мюлер“, след като реализира 36 попадения в първия си сезон във Висшата лига. Иначе, общо норвежецът наниза 56 гола във всички надпревари за клуба си и родината Норвегия през сезон 2022/2023.

„Първо желая да благодаря на Манчестър Сити. Целият клуб за това, че ме изграждат всеки един изминал ден. От играчите, през щаба, до Пеп. Искам да благодаря и на семейството си и хората около мен за това каква личност съм“, каза Холанд.

Пети остана Левандовски, четвърти Меси, трети – Кейн, а втори Килиан Мбапе.

„Ако трябва да дам съвет на някой млад играч, то е да остане „гладен“ за успехи. Винаги трябва да е готов във всеки един момент“.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Честито Талант
  • 2 Някой

    0 7 Отговор
    Напук на головете и титлите, си развали играта. С Дортмунд вкарваше на всеки противник в елиминациите на ШЛ. Можете ли да ми кажете 1 важен гол който да е вкарал в Англия? Да не говорим като игра. И как пропуска немислимо. Преди май над 75% от точните му удари бяха гол, а в началото всеки точен удар е гол. А в Англия съм виждал как като стреля топката отива в тъч.
  • 3 Aлфа Bълкът

    5 1 Отговор
    Поредният футболист ощетен заради Меси!
    Дето би 5 дузпи на световното, като 4 от тях бяха несъществуващи!
    Меси няма основание да влезе в топ 3 на анкетата за последните 5г, а той спечели наградата 3 пъти.
  • 4 чичко Венци

    0 0 Отговор
    Заслужаваше за вземе Златната топка