Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 12:30 843 0

Нов силен човек по спортните въпроси на "Герена" следи халф за Левски в Бразилия

  • левски-
  • саид ибраимов-
  • футбол-
  • селекция

Столичани имат нужда от подобен тип футболист, който да дирижира атаките и да дава решаващия пас, тъй като в момента липсва играч с такъв профил в тима

Нов силен човек по спортните въпроси на "Герена" следи халф за Левски в Бразилия - 1

Считаният за нов силен човек по спортните въпроси в Левски Саид Ибраимов е харесал бразилски халф за зимната селекция на отбора. 52-годишният специалист, който се очаква съвсем скоро да започне работа отново на “Герена”, е бил в Страната на кафето и е набелязал плеймейкър за “сините”.

Столичани имат нужда от подобен тип футболист, който да дирижира атаките и да дава решаващия пас, тъй като в момента липсва играч с такъв профил в тима. В момента от Левски разглеждат изготвения доклад и обсъждат как да подходят в предстоящите преговори.

От “Герена” спокойно могат да привлекат играч без паспорт за ЕС, тъй като наскоро разрешиха големия проблем по този въпрос и Цунами, Уелтон и Роналдо се сдобиха с българско гражданство.

Треньорът Николай Костов държи отборът му да бъде подсилен с атакуващ халф, защото в момента ползва в тази роля Джавад Ел Джемили, а Хасими Фадига за момента не показва, че може да влезе в обувките на човек с идеи в атаката.

През миналия сезон, а и в началото на този “сините” разполагаха с Ивелин Попов, но той премина в Ботев (Пловдив), където се представя на ниво. С такива функции се нагърбваше и Филип Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА