Last news in Fakti

26 Юли, 2018 19:54 4 125 3

След пожарите, наводнения в Гърция

  • гърция-
  • пожар-
  • наводнения

Силна буря засегна квартали на Атина

След пожарите, наводнения в Гърция - 1
Снимка: БТА/AP

Силна буря е причинила наводнения в североизточните квартали на гръцката столица Атина, съобщи Катимерини.

В интернет изтекоха кадри, на които се вижда как голям брой автомобили са били наводнени, а някои шахти буквално са се превърнали в гейзери.

Движените в кварталите е затруднено.

Гърция беше засегната от масивни пожари през последните няколко дни. По последни данни жертвите от пожарите вече са достигнали 85 души.

В момента в районите на пожарите тече масирано търсене на хора в неизвестност. В него участват 300 пожарникари и доброволци.

По последни информации големият пожар може да е бил предизвикан от късо съединение. Специални центрове раздават дрехи и продукти на хората в най-засегнатите региони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Све

    13 1 Отговор
    На тези господ им е насъбрал…… ....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анонимен

    1 0 Отговор
    Хаарп
Новини по държави: