Last news in Fakti

28 Юли, 2018 16:54 1 976 3

Калифорния потъна в пламъци

  • калифорния-
  • пожар-
  • постройки

500 постройки са изгорели

Калифорния потъна в пламъци - 1
Снимка: БТА/AP

Двама души са загинали, заради горските пожари в Калифорния, съобщи ABC.

Огромни пожари са обхванали горските райони в щата. По последни данни са изгорели поне 500 сгради. Още 5000 постройки са застрашени.

Загиналите са пожарникари, изпратени да се борят с огъня. Пожарът започна в началото на седмицата, като заради жегите постоянно се разраства.

Заради пожарите долината Йосиди в едноименния национален парк ще остане затворена. Вече десетки хиляди души са избягали от домовете си.

Пожарникари продължават да се борят с огъня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    3 0 Отговор
    Краварите ги опърли яко. Господ си знае работата!
  • 2 дете на христос

    0 0 Отговор
    Господи, моля Те, нека жителите на щата Калифорния се обърнат с цялото си сърце към Теб и да са твоите верни деца! Моля Те! Спаси ги, моля Те, Милост за душите там. Нека ако са ти съгрешили много, да се покаят от сърце и да се върнат от престъпленията си и да Те следват! Моля Те, Цраю на моето сърце! Амин!
  • 3 дете на христос

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=PUIa674GGCo

    Милост за калифорния, за народа там и за всяка живинка, нека се обърнат към Исус, има милост за тях!