Отидете към основна версия

3 371 18

Проблеми със спирачките. Този път на новата Toyota Camry

  • toyota-
  • проблем-
  • акция

Японската компания Toyota е един от най-големите автомобилни производители, но в последните години и един от онези, които най-често връщат автомобили в сервизите си заради различни проблеми.

През настоящата година проблемите продължават. По-конкретно става дума за един от най-продаваните седани на Toyota - моделът Camry, който за щастие не се продава у нас. През февруари Toyota съобщи за лошо закрепени горивни магистрали и в САЩ бяха отзовани 12 000 коли от новия модел.

През април пък се оказа, че някои от двигателите на големия седан са снабдени с дефектни бутала и отново беше проведена сервизна акция. И веднага след нея се появи и трети проблем - този път със спирачките на новото Camry.

По-конкретно става дума за дефектни вакуумни усилители на спирачките, заради които те могат внезапно да откажат. Освен Camry, проблемът обхваща и моделите Highlander и Sienna, както и Lexus RX350.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Отново дефектни коли Toyota

    Японската компания Toyota отзовава 645 000 автомобила по цял свят, като този път проблемът е свързан с дефект във въздушната възглавница. Връщането ...
    01.02.2018
    8 224
    42