Отидете към основна версия

4 831 2

Бронирано чудовище с 50 см клиренс

  • inkas „-
  • sentry-
  • mpv

Канадската компания Inkas, специализирана в производството на бронирани автомобили, представи нов модел от семейство Sentry, който е наречен MPV. Публичният дебют на всъдехода с 50-сантиметров клиренс ще се състои в края на месеца в Отава.

Inkas Sentry MPV е построен на платформата на многоцелево бронирано транспортно средство АРС, но за разлика от АРС, новият Sentry MPV е с по-ниска маса, а вариантите за салонно оборудване са повече. Освен това всъдеходните възможности са още по-завишени.

Sentry MPV е предназначен за правоохранителни органи, спецслужби и граничари, като в него могат да пътуват до шест души. За тягата на бронираното чудовище се грижи 6.8-литров турбодизелов двигател, мощността на който е 395 конски сили. Максималният въртящ момент е 1 085 Нм.

Агрегатът работи съвместно с шестстепенна автоматична скоростна кутия, която предава момента и на четирите колела. Максималната скорост на Sentry MPV е 140 км/ч. В зависимост от предназначението, всъдеходът може да се оборудва по много различни начини.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Бронирано чудовище за всеки ден (ВИДЕО)

    Канадската компания Inkas обнови гражданската версия на супер всъдехода Sentry, който е предназначен основно за охранителна дейност. Автомобилът е пос ...
    16.11.2019
    5 204
    6
  • Toyota Verso 2.0 D-4D

    Вярното куче Седемместният MPV автомобил залага основно на функционалност Спорът дали един автомобил да е красив или функционален, не е от вчера. Не ...
    02.11.2009
    19 538
    0