Отидете към основна версия

6 738 13

Kia показа нов огромен всъдеход

  • kia-
  • mohave-
  • masterpiece

Иновацията не е сериен модел, но според корейците много скоро ще прерасне в такъв. Концепцията се нарича Kia Mohave Masterpiece и се явява предвестник на следващото поколение на Mohave, което, като се вижда, ще е доста по-различно.

Kia Masterpiece, по думи на корейците, представлява екстремен всъдеход, главната особеност на който се явява пълноразмерната и практична каросерия. Високотехнологичният салон също е акцент в представянето на бъдещите големи всъдеходи на марката.

Прототипът демонстрира ново направление в дизайна, разполага с увеличен клиренс, снабден е с мощен двигател и с пълноценна 4х4 система. Отличителна особеност в екстериорния дизайн е новата радиаторна решетка.

Тя е доста по-голяма, по-груба и по-масивна, но в същото време повтаря, емблематичната за новите модели на Kia, "тигрова усмивка". Задната част на голямото SUV има сходен дизайн, а благодарение на светещия надпис Mohave задните светлини се сливат в една линия.

Салонът на Kia Mohave Masterpiece също демонстрира нов подход в архитектурата, който впечатлява с интересни хоризонтални зони. Друга отличителна черта е огромната остъклена площ, а ефектната интериорна картина се завършва от голям 12.3-инчов екран на мултимедийната система.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 4х4 за новата Kia Optima

    Kia Optima, построена на модулната платформа на концерна от трето поколение, за първи път ще получи пълноприводна трансмисия. Тя ще разполага с няколк ...
    23.04.2019
    6 211
    6