Отидете към основна версия

3 453 2

Yamaha XT1200Z Super Tenere срещу BMW R1200GS

  • yamaha xt1200z super tenere-
  • bmw r1200gs

Тези фантастични снимки на Yamaha XT1200Z Super Tеnеrе са от официалния му офроуд тест. Италианци направиха малък офроудинг, за да тестват характеристиките на мотоциклета. Тестът на и извън пътя показа, че Super Tеnеrе има добро шаси и е много добре балансиран. Някои смелчаци от своя страна се подложиха на по-трудни офроуд ситуации, но имайки предвид, че това са дълги не асфалтирани повърхности, това е като сън.

Невероятното за тази последна легенда от Yamaha е, че може да накара всеки да се почувства като офроуд райдър със своето лесно управление и чудесен баланс.
За да се позабавляваме малко повече, може да преминем на туристически режим и да изключим ABS-а и сме готови за малко глуповати изживявания.

Ясно е, че XT1200Z Super Tеnеrе не е истински дърт байк, но той не е и проектиран за такъв. Мнението е, че тази офроуд способност, може да го направи дори по-добър от безспорния крал на джунглата - BMW R1200GS. Това е твърде голяма хапка и единственото, което можем да направим е да изживеем своя миг на такъв мотор, стига да ни се отдаде възможност.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини