Отидете към основна версия

13 020 12

Куриозна кражба на автомобил

  • кражба-
  • автомобил

Полицията в Ню Джърси (САЩ) разследва загадъчна кражба на автомобил. Към правоохранителните органи се обръща 80-годишна жена, която подава жалба, че са откраднали колата ѝ.

Жената заявява, че вечерта към 9 часа почувствала умора и паркирала колата на разрешено място край пътя. След което заспала в автомобила, а когато се събудила в 4 часа сутринта установила, че лежи на тревата точно до пътя, а от колата ѝ няма и следа.

Жената не помни нищо от случилото се между 9 часа вечерта и 4 сутринта. Версията на полицаите е, че крадците са извадили внимателно жената от колата, оставили са я до пътя и са откраднали автомобила. Не е ясно как възрастната жена не се е събудила докато се е случвало това.

Впоследствие автомобилът е открит доволно далече от местопрестъплението, но до момента крадците не са открити, както и не е ясна причината за кражбата. Разследването продължава.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Пич, къде ти е колата?

    Британски тийнейджър помоли за помощ, след като забрави къде е паркирал автомобила си в непознат град, съобщи Скай нюз. Конър Спеър бързал за музик ...
    02.10.2019
    7 190
    15