Отидете към основна версия

22 547 34

Вълци нападат катаджии

  • русия-
  • катаджии-
  • вълци

Камера на магистрала М23 от Танарог към Ростов на Дон, Русия, е заснела интересен инцидент с нарушители, които патрулиращите в участъка милиционери дори не опитват да спрат.

Във филмчето се вижда как украински катаджия отбива за проверка автомобил с неработещ фар. Докато преглежда документите на водача, служителят на реда чува колегата си да крещи от отсрещната страна на пътя. След секунда става ясно, че към тях спринтира глутница гладни вълци.



Двамата катаджии реагират мълниеносно, като се шмугват съответно в патрулката и в спряното за проверка Mitsubishi. По ирония на съдбата пътниците в нея също снимат с камера случващото се. В тяхното филмче се чува как милиционерът панически се опитва да отвори задната врата, за да влезе в купето, а водачът го гълчи да внимава да не счупи дръжката.



Нападенията на вълци в района на Ростов на Дон не са рядкост. Преди известно време в интернет бе разпространено клипче, заснето с мобилен телефон, в което се вижда как озверяла глутница безчинства на паркинг пред универсален магазин. Един от хищниците дори напада оператора, докато той опитва да снима как вълците разкъсват торби с покупки между автомобилите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини