Отидете към основна версия

8 212 23

Стилно подобрение на Mercedes GLE

  • mercedes-benz-
  • gle

Последното поколение Mercedes-Benz GLE е добре изглеждащ премиум SUV, дори в не-AMG форма. Вероятно тунинг компаниите ще представят много дизайнерски пакети за немския луксозен кросоувър, а първият, който вече се появи, е проект на Larte Design.

Официално наречен Победител (Winner), GLE на Larte се предлага с пакет, състоящ се от 14 външни компонента. Отпред кросоувърът има нов сплитер, докато отзад виждаме спортен дифузьор и модифицирани ауспухни накрайници. Допълнителен спойлер и нови странични прагове, заедно с преработка на багажника и предната броня, завършват визуалните подобрения.

Всички части се предлагат или с карбоново, или с базалтово покритие, а от Larte заявяват, че ги имат в наличност. Това означава, че доставката няма да отнеме повече от 10 дни, докато инсталацията на пълния пакет отнема приблизително 8 часа. Фирмата за тунинг предоставя двугодишна гаранция за всички компоненти.

Проектът на Larte не включва механични подобрения. Ако търсите нещо по-мощно от обикновения GLE, вероятно трябва да посетите местния дилър на Mercedes и да попитате за GLE 63. Моделът е оборудван с 4,0-литров битурбо V8 двигател, който осигурява максимална мощност от 602 конски сили и максимален въртящ момент от 850 Нм.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.

Свързани новини

  • Новата S-Klasse съблича камуфлажа

    Актуалният флагман на Mercedes-Benz с индекс W222 излезе през 2013 г. и жизненият му цикъл върви към края си. Следващото поколение на S-Klasse премина ...
    19.12.2019
    33 394
    63