Отидете към основна версия

6 423 12

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Mercedes

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • мерцедес-
  • коли

В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни премиери, но има една, която е истинска класика - става дума за новата C-Klasse на Mercedes, на която германците залагат и винаги са залагали много.

Mercedes-Benz C-Klasse

Популярният компактен премиум седан ще смени своето поколение през 2021 година и ще бъде в много отношения подобен на новата S-Klasse. В пресата вече започнаха да го наричат "mini-S-Klasse". От големия седан новата C-Klasse ще заимства формата на предната оптика и решетката, както и много интериорни решения.

По-специално, в кабината ще се появи отделен почти квадратен мултимедиен дисплей, а броят на физическите бутони и превключватели ще бъде сведен до минимум - по-голямата част от функциите ще бъдат контролирани с помощта на сензорни повърхности.

Моделната гама ще включва бензинови и дизелови агрегати, които вече ще работят според умерено хибридната схема EQ Boost - със стартер-генератор, който подпомага двигателя с вътрешно горене, осигурявайки допълнителна тяга и спестявайки гориво.

Носят се слухове, че наточената версия Mercedes-AMG C 63 ще остане без четирилитров компресорен V8 двигател, който ще бъде заменен от изцяло нов хибриден силов тракт, базиран на двулитров турбо четирицилиндров двигател с мощност около 500 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.

Свързани новини