30 Октомври, 2020 12:14 6 398 12

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Mercedes

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • мерцедес-
  • коли
Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Mercedes - 1

В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни премиери, но има една, която е истинска класика - става дума за новата C-Klasse на Mercedes, на която германците залагат и винаги са залагали много.

Mercedes-Benz C-Klasse

Популярният компактен премиум седан ще смени своето поколение през 2021 година и ще бъде в много отношения подобен на новата S-Klasse. В пресата вече започнаха да го наричат "mini-S-Klasse". От големия седан новата C-Klasse ще заимства формата на предната оптика и решетката, както и много интериорни решения.

По-специално, в кабината ще се появи отделен почти квадратен мултимедиен дисплей, а броят на физическите бутони и превключватели ще бъде сведен до минимум - по-голямата част от функциите ще бъдат контролирани с помощта на сензорни повърхности.

Моделната гама ще включва бензинови и дизелови агрегати, които вече ще работят според умерено хибридната схема EQ Boost - със стартер-генератор, който подпомага двигателя с вътрешно горене, осигурявайки допълнителна тяга и спестявайки гориво.

Носят се слухове, че наточената версия Mercedes-AMG C 63 ще остане без четирилитров компресорен V8 двигател, който ще бъде заменен от изцяло нов хибриден силов тракт, базиран на двулитров турбо четирицилиндров двигател с мощност около 500 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 един от многото

    21 5 Отговор
    Все по трудни за обслужване и по лесно чупещи се.
  • 4 Silver Star

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "ТОЙОТА ГЕЙУС":

    Не им бъркай в ... раната бе, остави ги да си мислят, че се возят в автомобили.

    Коментиран от #5

  • 5 ВН ВН

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "Silver Star":

    За кои говорихте, а оная марка от германия която ползва мотори на рено. Която направи копие на X6 (друга тяхна родна смехория) което прилича на гей културист ли?
    И сега мини с класа, ми няма лошо. Тъкмо ще е пълен хит в главите на новопрохолдилите квартални дилъри да си го вземат от Дупница след 15 години.
    А и на номер 1 и 3 :)

    Коментиран от #6

  • 6 ТОЙОТА ГЕЙУС

    10 10 Отговор

    До коментар #5 от "ВН ВН":

    в живота или си 1 или си 0 приятел, средно положение няма или си дачия или си мерцедес
  • 7 Анонимен

    7 3 Отговор
    Че то отдавна с клас си е малката S класа....зависи как си я поръчаш. Още през 2000г. слагат напълно Ел. Салон и Ел. Волан и обдухване, подгряване и т.н. точно като при s клас и същата година
  • 8 Прометей

    7 6 Отговор
    Марка лежаща на стари лаври, супер трошливи са вече, а с колкото повече ненужни екстри, толкова по-трошливи. И без това баламурниците ги купуват да впечатляват лесни жени, защо просто като екстра не си поръчат проститутка?
  • 9 Кавал

    12 1 Отговор
    За колегите ще кажа аз имам ц-клада 2010 вече 5та година преди това съм имал кви ли не включително опел форд фолксваген италиански френски и тн. ЦЕДКАТА леко те докосва до премиум-а а за Бенц..... тия определено знаят какво е качество което е не съпоставимо с другите коли... освен с някои от немските премиуми тия от бенц са в друга ера.... ще кажете пристрастен съм не напротив обективен....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пурко

    0 1 Отговор
    Смях в залата! По-добре еднолитров с три цилиндъра да сложат! Много по-Еко ще бъде!