Отидете към основна версия

10 160 20

Полицията във Великобритания унищожи поръчково BMW M3 комби

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring

Установено е, че автомобилът е направен с откраднати части

Снимка: YouTube

Докато чакаме от BMW да представят първото по рода си BMW M3 Touring, то фенове на марката преработват предишни генерации на практичната 3 Series, като използват части от ударени автомобили или оказва се и откраднати такива.

Именно такъв е случаят с ярко зелено BMW 3 Touring, преработено с М3 визия. Властите във Великобритания установиха, че конкретния автомобил е направен с части от 4 откраднати автомобила, като два от тях са от най-върховото изпълнение М3.

Видео публикувано в YouTube от полицията разкрива, че двигателят и трансмисията на поръчковото M3 Touring са взети от два различни автомобила, обявени за издирване в началото на 2018 година и края на 2019 година. Други две комбита пък са използвани за панорамния таван и части по купето, разкрива изданието Express and Star.

Полицаят разкрива още, че въпреки перфектната визия на автомобила, под панелите и боята се крие лоша работа, изразена в заварки, които не са достатъчно здрави и създаващи риск при инцидент. При разглобяването на автомобила е установено, че са заличени различни серийни номера и стикери доказващи произхода на частите.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.

Свързани новини